BAUN

Fredag 3. maj 2024, kl. 21:00

BAUN

Entre forsalg:120,00
Entre dørsalg:150,00
Genre:Soul
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 60 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

--

”The soulful Scandinavian” - Andy Collins, Scandinavian Soul

Verden har brug for levende og livsbekræftende musik.

Det leverer jazzpianist og sanger Søren Baun aka BAUN – en ener på den danske musikscene.

Med en naturlig musikalitet, indlevelse og respekt for skuldrene vi står på, formår han at løfte og glæde sit publikum med sin stemme, sit klaver og band af topklasse musikere.

BAUN kan kaldes en soulsanger og jazzpianist der skriver 'popsange'. Han er vokset op i et hjem med klaver i København og EW&F, Miles Davis, Steely Dan og The Beatles på pladespilleren. Senere hen blev han grebet af kunstnere som Stevie Wonder og Bill Withers og ikke mindst jazzens mangefarvede verden.

”At synge OG spille klaver samtidig er fantastisk og noget jeg har dyrket, siden jeg var 11. Senere blev jeg ramt af jazz, latin og soulmusik og jeg var solgt.” – BAUN

I 2021 udgav BAUN en række velmodtagede singler og er nu på trapperne med album.

Lyt f.eks. til BAUN’s "Ordinary Day feat. Mathias Heise" som Amazon placerede på Hot New Jazz sammen med stjerneartister som Gregory Porter & José James.

"Vi har været hemmelige beundrere af denne danske artist. BAUN leverer og overstiger vores forventninger!" fortæller Andy Collins fra Scandinavian Soul

Oplev en artist og et sammentømret band der med musikalsk overskud og gnist går i krop, sind og smilemuskulatur og kommer helt udover scenekanten!

Lineup:
Søren Baun (vokal, keys)
Pelle Von Bülow (guitar)
Morten Ankarfeldt (bas)
Rasmus Lund (trommer)

Åbn video på youtube

Links:
http://www.sorenbaun.dk/ba...

PROGRAM