Søndagsdans - Farvergade og Henrik fra Stevns

Søndag 3. december 2023, kl. 14:00

Søndagsdans - Farvergade og Henrik fra Stevns

Køb billetten her
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Folkemusik
Bemærk:Unge under 30 år kan købe billet i forsalg for 40 kr.
Dørene åbnes:Kl. 13:00
Sted:Musikhuzet

På Farvergade i København har man kunnet danse “Nordisk Dans” til levende musik ca. en gang om måneden inde i Vartovs Store Sal siden 2016. Husorkesteret fandt det derfor naturligt at opkalde sig selv efter gaden, hvori det har spillet til dans i utallige timer. Clara Tesch, Julian Svejgaard og Mads Kjøller Henningsen er alle velkendte ansigter på den danske folkemusikscene – bl.a. fra Floating Sofa Quartet, Vesselil, Stundom, Mads Hansens Kapel, Trolska Polska og Lars Lilholt Band. Som trio udgav de i 2022 deres debutalbum “Farvergade spiller dansemusik fra Søren Christensen & Niels Aage Andersens nodebog” bestående af en række nyfortolkninger af en samling traditionelle, og hidtil ukendte, spillemandsmelodier fra Sydsjælland; et album der har høstet stor ros hos anmeldere i både ind- og udland.

“Stykkerne leveres med både musikalsk og kropsligt overskud og et swing, der kun kan animere danserne til at give sig en tand ekstra (…) Farvergade præsenterer et fint bud på fortidig dansemusik i nutidig iklædning.” – Nils Thorlund, Rootzone.dk

Henrik Larsen - aka. Henrik fra Stevns - er professionel underviser i folkedans og traditionel dans fra Danmark, Norden og den øvrige vestlige kulturkreds på skoler, efterskoler, højskoler, festivaler, stævner, workshops, i forsamlingshuse, i foreninger, til fester, traditionelle juletræsfester og meget mere.

Kom du som er - med eller uden dansepartner - og dans dig glad til lyden af Farvergade, under kyndig vejledning af Henrik fra Stevns.

Åbn video på youtube

Links:
madskh.dk/farvergade/...
madskh.dk/farvergade/...

PROGRAM