PunkPoesi + RAA

Lørdag 30. september 2023, kl. 21:00

PunkPoesi + RAA

Køb billetten her
Support:RAA
Entre forsalg:25,00
Entre dørsalg:50,00
Genre:Pop
Bemærk:Arrangeret i samarbejde med Tunes of Tomorrow
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

To drenge tilknyttet øveforeningen Stereoboxen (Oskar Tall Skovgaard AKA. OZKAR & Viktor Laurits Jørgensen AKA. MENAS) viser verden frem med deres kommende album PunkPoesi.

OZKAR & MENAS er en nyformet gruppe der med sine alternative lyde bringer nyt liv. De startede tilbage i januar, hvor de fandt ud af at de havde et talent, et talent for at visualisere og skabe. De har indtil videre kun 2 sange ude. Til efteråret udgives deres første album "PunkPoesi" bestående af 14 sange, temaet er mørkt, men relaterbart, genren er post-punk, rock, alternativ rock og indie rock.

OZKAR har været i musikbranchen i lidt over tre år. Han er en rapper, men er ikke bange for at tage fat i nye genrer, han har lavet musik med sig selv hvor det foregik mest på engelsk, og så var han med i gruppen "Gårdsdagens drenge" sammen med Lawm, hvor der blev udgivet en EP "Godt sagt". Og nu prøver han med en ny genre sammen med MENAS.

MENAS er en nyfødt artist, han startede i januar sammen med OZKAR. MENAS er sanger der bruger abstrakte lyde og melankolske tekster til at udtrykke sig, han lader sig inspirere ved f.eks. bibeltekster, ordforråd mm. Hans tekster handler om at leve med sig selv og de problematikker, der kommer hen ad vejen.

Foto: Avelon Photo

PS:
RAA
¨

En hårdt arbejdende Bornholmsk gut, med ambition om at nå til tops. Det er en kort beskrivelse af solo artisten RAA, med borgerlige navn Ludvig Mattson. Med sin eksperimentelle rap/ rnb lyd, udviser han lyrisk overskud, og iscenesætter øens sol og skyggeside med udgangspunkt fra hans eget turbulente liv. Han formår at fremvise fest og glad dage, men også sin følsomme side igennem kampen om at blive den man gerne vil være.

PROGRAM