Sara Grabow og Den Gamle Sangskat - i Klemensker

Lørdag 11. maj 2024, kl. 20:00

Sara Grabow og Den Gamle Sangskat - i Klemensker

Køb billetten her
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Evergreen
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Klemens Kro, Klemens Storegade 12, 3782 Klemensker
Arrangør:Musikhuzet og Klemens Kro

“Alle tiders danske klassikere”

Den musikalske pigetrio bestående af Sara Grabow, Martine Madsen og Eva Skipper, genopfrisker kendte og elskede klassikere fra 30`erne til 60`erne.

Liva Weel, Otto Brandenburg, Grethe & Jørgen Ingemann, Gitte Hænning m fl. bliver på behørig vis mindet når Sara Grabow synger de skønne gamle sange flankeret af guitar, kontrabas og kor.

Lyt med når pigerne spiller op med hjerteskærende, morsom og livlig tekst og musik, ganske enkelt nogle af danmarkshistoriens allerbedste kompositioner!

Vug med i sædet eller tag en swing-om og få sat vores samtid i perspektiv af tidligere tiders populærmusik med intelligente, kreative og uforudsigelige sange, der hver især har noget på hjerte.

Trioen har spillet sammen i 6 år og udforsket klassikere på tværs af tid og sted fra danske ”Glemmer Du” og ”Dansevise” til amerikanske ”Mister Sandman” i egen dansk oversættelse.

Sara Grabow (vok, ukulele), Eva Skipper (bas, kor) og Martine Madsen (guitar, kor) har forfinet samspillet år for år med et særligt fokus på 3 stemmig samklang og smukke, nordiske arrangementer.

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM