Mine aftener i Paradis - i Gudhjem

Onsdag 25. oktober 2023, kl. 19:30

Mine aftener i Paradis - i Gudhjem

Køb billetten her
Entre forsalg:250,00
Entre dørsalg:275,00
Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 18:30
Sted:Scala Gudhjem, Brøddegade 10, 3760 Gudhjem
Arrangør:Scala Gudhjem arrangerer koncerten i samarbejde Musikhuzet og TV 2/Bornholm.

MINE AFTENER I PARADIS – onsdag d. 25. oktober 2023 kl. 19.30

- en intim musikalsk oplevelse i Scala Gudhjem

TV2-forsangeren Steffen Brandt og multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren inviterer en kunstner med på scenen i Scala Gudhjem.

Her fortolker de egen og andres musik i en intim musikalsk oplevelse hvor Gustaf Ljunggren akkompagnerer på nogle af de mange instrumenter han mestrer.

Gustaf Ljunggren er uddannet saxofonist, men guitar, bas, klaver, bratsch og fløjte er også blandt hans ynglings instrumenter.

Steffen Brandt er vores vært og han træder også til med musikken og tager selvfølgelig snak med kunstneren om musikken og livet som sådan.

"Nutidens guitargud er åbenbart en nordjysk kvinde midt i 20'erne. Hvilket egentlig var på tide.”
(GAFFA - 5 stjernet live-anmeldelse 20.05.2021)

Den anmelderroste singer/songwriter Ginne Marker har for alvor sat sine fodspor i det danske musiklandskab. I 2020 modtog Ginne hele to Carl-priser som Årets Talent og Årets Jazzkomponist for sit debutalbum ”For Seasons to Come”.

”For Seasons to Come” er allerede blevet streamet over 5 millioner gange og har modtaget mange flotte anmeldelser – bl.a. 5 stjerner i GAFFA og 4 hjerter i Politiken. Hendes første tour, der fulgte op på albummet, har været totalt udsolgt alle steder.

Første single fra det kommende album er den soulede ”Never Golden But Beautiful”, der viser en ny og mere udadvendt side af Ginne. Med en stjernespækket besætning og et internationalt hold sættes barren højt for albummet, der ligesom debutpladen produceres af Aske Jacoby.

Ginne kan med sine smukke og originale sange, sit fremragende guitarspil og sin rørende stemme virkelig formidle store følelser på en lavmælt og underspillet måde. Kald det pop, jazzpop, singer/songwriter. Musikken favner det hele og har inderlighed og stærk historiefortælling som sin røde tråd.

Koncerten bliver optaget til TV og vil blive sendt i en redigeret udgave på et senere tidspunkt på TV 2/Bornholm.


Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM