Albin Lee Meldau

Fredag 11. august 2023, kl. 21:00

Albin Lee Meldau

Køb billetten her
Entre forsalg:220,00
Entre dørsalg:250,00
Genre:Pop
Bemærk:Unummererede siddepladser
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

Billetsalget starter mandag 1. maj kl. 10.00

Vi har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 110 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

--

Der er desværre sket en fejl i annonceringen af koncerten med Albin Lee Meldau. Koncerten blev annonceret til at finde sted lørdag den 12. august, men den korrekte dato er fredag 11. august 2023.

-

Svenske Albin Lee Meldau kommer til Danmark og spiller en eksklusiv solo koncert på Musikhuzet fredag den 11. august.

Den 35-årig svenske singer-songwriter fra Göteborg har de seneste år etableret sig som en af de største artister på den svenske musikscene, og med sin betagende sjælfulde inderlighed, har han betaget publikum til udsolgte koncerter rundt i hele Sverige. Senest spillede Albin Lee Meldau en historisk koncert i et udsolgt Avcii Arena, foran 13.000 publikummer.

Det hele startede med debutsinglen ‘Lou Lou’ fra 2016 der med inspiration hentet i alt fra Otis Redding til Bob Dylan, satte Albin’s navn på alles læber i musikindustrien i Europa og USA. Singlen blev opfulgt af to succesfulde EP’er produceret af selveste Björn Yttling.

Albins debut album “About You” udkom foråret 2018. Samme år deltog Albin i det svenske TV show “Så mycket bättre”, hvor han med sit enestående udtryk, sin musikalitet og sine unikke fortolkninger fik de svenske seere til at lukke ham ind i deres hjerte.

Efter en lang række udsolgte koncerter rundt i hele Sverige udgav Albin sit andet album “På svenska” i 2021. Et meget personligt album, hvor han fortæller om sin rejse fra et liv med narkotikamisbrug til et ædrueligt liv, som på en og samme tid er en rørende og følelsesladet historie, men også brutal og ekstrem ærlig.

Senere samme år udgav han singlen ’Josefin’, der straks strøg ind på hitlisterne i Sverige og nu har opnået 5x platin status og må betegnes som et smash hit, der var første single til EP’en ”Epistlar” der også udkom i 2021.

Albin Lee Meldau henter inspiration til sin musik fra blues, soul, reggae, de store svenske troubadourer, men også moderne popmusik. Hans særegne kombination af stemme, musikalitet og historiefortælling er blevet internationalt anerkendt; hans musik er blevet spillet på BBC Radio, han har optrådt i forskellige britiske tv-shows samt samarbejdet med flere af de største amerikanske sangskrivere og producere.

Hans tekster er poetiske og følelsesladede, og kombineret med skønne melodier og en fortryllende stemme har han en enestående evne til at fortælle en historie i sin musik, uanset om det er på svensk eller engelsk.

Musikhuzet er beæret over at kunne præsentere denne store musiker på lille Bornholm.

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM