Tinus´ Divine Double Show

Lørdag 16. december 2023, kl. 21:00

Tinus´ Divine Double Show

Køb billetten her
Entre forsalg:250,00
Entre dørsalg:270,00
Genre:Dragshow
Bemærk:Unummererede siddepladser
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet
Arrangør:Arrangeret i samarbejde med Fria Fâula.

Så er det her! Tinus’ spritnye One (wo)man Show.

Tinus er en af Danmarks mest populære drag-artister, der samtidig er en af de eneste danske queens, der foruden at være nærværende og sjov, synger live i sine shows.

Det har han flettet elegant sammen til en smuk, morsom og inddragende koncertoplevelse, der kombinerer gamle viser, storslåede musical numre, swingende jazz og god gammeldaws cabaret, som de fleste kan synge med på.

Tinus har en højtudviklet timing, bh'en fuld af rappe replikker og et altid sjask vådt glimt i øjet. Desuden besidder han en veltrænet situationsfornemmelse, der altid går lige til stregen og aldrig over.

Showet er kædet sammen af to afdelinger af 30 min. afbrudt af en kort pause (15-20 min). I første afdeling er han den smukke blonde karakter, der med sin forførende energi og petite talje fordrejer samtlige hoveder i salen og underholder med stor karisma og kroket komik. Kostumerne er overdådige og bjergtagende og sætter en høj standard for international drag.

I anden afdeling er han den voluminøse og lattermilde karakter Tante T, der på ingen måde skåner publikum for sine rappe replikker og skarpe iagttagelser. Tante T er en folkekær maskot der med sine urealistiske hoftemål, skæve tænder og høje hår, charmerer sig ind i samtlige hjerter og tager aftenens gæster med på en humoristisk rejse, med direkte kurs mod latterkramper og fællessang. For vi ved jo alle at festen ikke er ovre, før den tykke dame har sunget!

Efter showet er der mulighed for at lave en meet-n-greet. Her vil der også være mulighed for at stille spørgsmål om ønsket.

Normalt sælges Tinus' minikoncerter til det danske folk af en varighed på ca. 25 min som den ene eller den anden karakter. Dette show er omskrevet og sammensat af Tinus' to mest populære karakterer i skøn symbiose.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:
www.tinus.dk...

PROGRAM