Plaguemace

Lørdag 10. juni 2023, kl. 21:00

Plaguemace

Køb billetten her
Support:Rågafnat
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Metal
Bemærk:Stående koncert.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

PLAGUEMACE er et af de seneste skud på den danske scene for dødsmetal. Og sikke et skud.

Bandet, der har deres rødder i Horsens, formidler på brutal vis genren i deres intense sceneshow. Med andre ord skal man være særligt atletisk begavet for at undgå deres pestbefængte morgenstjerne, når først de indtager en scene.

PLAGUEMACE har desuden høstet fine anmeldelser, ikke mindst for deres debut-EP, Primal Priest, hvor anmelderen på HeavyMetal.dk kunne berette følgende:

“Åbneren ”Brothelhem” serverer i hvert fald en ganske god portion midttempo død, der nok skal kaste adskillige horn, nakkeknæk og fadølshyldester af sig. Specielt med Andreas Truelsens vokal, der minder om David Tortudød, der har været til talepædagog hos Nunslaughters Don of the Dead. På ”Torture” stiger det musikalske lix tal dog en anelse. Der bliver leget mere med thrash og temposkift, og selvom det er ikke noget, der kandiderer til Mensa, formår bandet alligevel at holde lytteren nede i den rådne sump, de trækker deres dødsmetal op af. Dog er det lukkeren ”Sacred Vermin”, der er EP’ens helt store trækplaster. Her bliver der i den grad trukket i arbejdstøjet, og med et Entombed-værdigt introriff hiver Plaguemace det helt store arsenal frem og viser, at de kan mere end bare save optændingsbrænde på rundsaven. Tempoet øges, og idet vokalen sætter ind, føles det som at blive waterboardet med kloakslam, mens Dismembers legendariske debut Like an Everflowing Stream buldrer derudad. Et melodisk afbræk bliver det dog til, før man er tilbage på pinebænken, men Stockholmsyndromet er allerede sat ind, og man nyder det i fulde drag.“

Åbn video på youtube

Links:

PS:
Rågafnat


I ledtog med de underjordiske dukker de fem trolde fra Rågafnat op fra den bornholmske mulm med sagn og historier om øens folk, i et univers hvor vi møder diverse afbildninger af lokalbefolkningen - alt fra den hårdtslående fisker til den lettere letbenede Disco Inge. Når Rågafnat bider sig fast i folkesjælen med tunge riffs, hårde trommer, skæve rytmer og et skrål fra klippernes dyb, går det ikke stille for sig.

Rågafnat består af brudstykker fra en række bands som blandt andet Restoring Kaos, By The Patient og Banshee. Efter dannelsen i løbet af 2021, har Rågafnat allerede slået sig godt fast på den bornholmske livescene og med sit unikke præg, puster de til en spirende kreativ glød på klippeøen.

PROGRAM