Anne Dorte Michelsen

Lørdag 16. september 2023, kl. 20:00

Anne Dorte Michelsen

Køb billetten her
Entre forsalg:180,00
Entre dørsalg:225,00
Genre:Pop
Bemærk:Unummererede siddepladser
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Vi har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 90 kr. - først til mølle!

--

Anne Dorte Michelsen slipper ny single og annoncerer sit første soloalbum i syv år! Og nyt album ’Thumbs Up’ er ude i juni 2023.

Anne Dorte Michelsen har taget hele turen fra ung pige til danmarkskendt popstjerne, til mor, til voksent menneske, hvilket afspejler sig i de altid velskrevne tekster.

Til at bibringe musikken yderligere dynamik og dybde, bliver der skabt et komplet lyddesign i samarbejde med lyddesigner Sebastian V. Olsen. På scenen er Jon Grundtvig og Annika Askman sammen med Anne Dorte Michelsen på klaver, guitar og vokal.

Alt bliver kædet sammen med overraskende og humoristiske fortællinger fra livet, der lå - og ligger - bag.

Popstjerne, sangskriver, humorist, debattør: Anne Dorte Michelsen har mange ansigter og mange navne, og hun har igennem hele sin omfattende og produktive karriere set både langt ind i sig selv, og vidt ud over verden.

Det hele startede med gennembruddet som sanger og sangskriver i popgruppen Tøsedrengene, hvorfra numre som 'Bruge og bruges' og 'Ud under åben himmel', i selskab med mange andre af gruppens største hits, for længst er blevet folkeeje.

Herfra fortsatte Anne Dorte Michelsen med succes som solist, både herhjemme, i Japan, Norge og Sverige, og udgav en række albums, hvor hun rendyrkede en intens, sart og inderlig tone. Sange som 'Snebær og kastanjer', 'Før eller siden' og 'Jeg har lagt mine våben' står i dag som klassikere, og er sammen med flere andre af Michelsens numre, blevet genindspillet af kolleger både ude og hjemme.


Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM