UDSOLGT: Thomas Buttenschøn - Klemens Kro

Fredag 19. maj 2023, kl. 20:00 - 22:00

<b>UDSOLGT:</b> Thomas Buttenschøn - Klemens Kro

Køb billetten her
Entre forsalg:180,00
Entre dørsalg:200,00
Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Klemens Kro, Klemens Storegade 12, 3782 Klemensker
Arrangør:Musikhuzet og Klemens Kro

Musikhuzet og Klemens Kro i nyt samarbejde. Thomas Buttenschøn - og dem, du ved nok

Musikhuzet er Bornholms regionale spillested, og afvikler koncerter over hele Bornholm.

Musikhuzet har tidligere med stor succes afholdt koncerter i Sankt Clemens Kirke. Nu er der indgået endnu et samarbejde om live musik i Klemensker. Musikhuzet har i længere tid fulgt med i det imponerende og store arbejde Linette og Rasmus Linntrup har præsteret på den tidligere så forfaldne Klemens Kro.

Da Musikhuzet henvendte sig om et samarbejde om en koncert, var Linette og Rasmus straks med på ideen. Det var netop en af de tanker med stedet, de også selv havde haft. Fra Musikhuzets side håber man at det bliver starten på et godt samarbejde, med flere koncerter i fremtiden. Med Musikhuzet erfaringer hjælper man gerne nye arrangører i gang med at afvikle proff koncerter, så de senere selv kan arrangere koncerter.

Der har været landevejskro med en historie der går 450 år tilbage i tiden og gennem årene har der været mange fødselsdage, bryllupper og kroballer. Nu skal den gamle festsal på Klemens Kro igen genlyde af musik. I Kristi Himmelfartsferien, fredag den 19. maj kommer Thomas Buttenschøn bevæbnet med guitar, klaver og et arsenal af sange og gode historier. Thomas Buttenschøn er snart aktuel med sit 12. studiealbum, der får titlen “Sange om dem, du ved nok”, og det kredser om kærlighed, mennesker og familierelationer.

Thomas Buttenschøn har med god grund ry for at nå langt ud over scenekanten og ind i hjerterne på tilhørerne, når han krydrer sine populære sange med sjove anekdoter og finurligheder. Han har ordet i sin magt, og med sin kombination af fortælleglæde, hverdagspoesi og fantastisk musik, har han gennem årene stået bag stribevis af ørehængere og store hits.

Buttenschøn har altid noget på hjerte, og nu er hans karakteristiske stemme og sprudlende showmanship atter klar til at tage publikum med på en rejse, hvor det er helt okay at både grine og græde.

Billetsalget starter lørdag den 25. feb. kl 10.00, men allerede fredag aften vil der være et begrænset antal billetter til salg til Klemens Kro spilleaften.

PROGRAM