Udsolgt: Sebastian Band

Lørdag 21. oktober 2023, kl. 20:00

<b>Udsolgt:</b> Sebastian Band

Køb billetten her
Entre forsalg:395,00
Entre dørsalg:450,00
Genre:Poprock
Bemærk:Siddende koncert - unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet
Arrangør:Musikhuzet i samarbejde med Restaurant Ekkodalshuset

Ekkodalshuset og Musikhuzet i samarbejde om stor koncert.

På utallige opfordringer fra publikum hos både Restaurant Ekkodalshuset og i Musikhuzet, samarbejder de 2 spillesteder nu om at præsentere Sebastian Band på Bornholm. Koncerten under navnet AFTENTUR OG STJERNESKUD afholdes den 21. oktober i Musikhuzet.

De 2 spillesteder har tidligere samarbejdet om koncerter med bl.a. Anders Blichfeldt, og Tørfisk, og det har længe været et stort ønske at arrangere en stor koncert sammen. De 2 spillesteder håber på flere samarbejder fremover, og gerne i Ekkodalen næste gang.

Ekkodalshuset der er kendt for deres kæmpe tarteletter, men også som et spillested der arrangerer en række populære større udendørs koncerter hen over sommeren. Musikhuzet er regionalt spillested for hele Bornholm, og arrangerer årligt selv ca. 100 koncerter, samt arrangementer med eksterne arrangører.

Alle har noget at se frem til, når troubadouren med band indtager scenen i Musikhuzets store sal og gavmildt giver sit publikum et udsøgt udpluk af sange fra et halvt århundrede.

Når lyset bryder frem - Hvis du tror du er noget - Måske ku vi - Du er ikke alene - Romeo - Den lille malkeko – Hodja fra Pjort – Stilhed før storm - er blot enkelte sange fra Sebastians store bagkatalog. I 2020 udkom Sebastians seneste album Live - hele vejen. Albummet røg helt til tops på IFPIs hitliste, som er Danmarks officielle hitliste. Til koncerten vil der også være nye sange fra det nye album der udkommer i 2023.

Med på scenen har Sebastian nogle af Danmarks bedste musikere. Holdet består af:

Sebastian (vokal, guitar)
Nils Henriksen (elguitar)
Klaus Menzer (trommer)
Henrik SP Poulsen (bas)
Perry Stenbäck (guitar og strengeinstrument, kor, mm.)
Gry Harrit (sang)
Anne Seier (sang og percussion)
Peter Dencker (keyboards, harmonika, kor, mm.)PROGRAM