ILLA + BeCursed + Rågafnat

Lørdag 18. november 2023, kl. 20:00

ILLA + BeCursed + Rågafnat

Køb billetten her
Entre forsalg:80,00
Entre dørsalg:120,00
Genre:Metal
Bemærk:Stående koncert
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

ILLA spiller sur, groovy hardcore og er fra Lunden.

Bandet lever for at spille live, og med en energisk og kontant tilgang, sørger ILLA for underholdning, grooves, catchy hooks og breakdowns.

Dannet i 2020 under coronapandemien, startede bandet op med forsangeren, Tan og trommeslageren, Martin, der har erfaring fra tidligere bands og liveoptrædener i Danmark og resten af Europa, på turnéer, samt festivaler. Guitaristerne Emil og Chloe kom til, sammen med bassisten, Anders, og tilførte nye idéer og energi til bandet. Udover shows i Danmark i 2022 og 2023, er der planer om festivaler og shows i udlandet i 2024.

I 2022 blev debut EP’en, The Body Keeps the Score, udgivet digitalt af bandet selv, mix og master af Jacob Bredahl og med produktion af vokaler fra Leo Wallin.

ILLA indgik en aftale med det østrigske pladeselskab, Grazil Records i 2023, om udgivelsen af debutalbummet, der forventes at udkomme digitalt og fysisk i 2024.
BeCursed er et bornholmsk metalband med rødderne dybt begravet i den bornholmske Metalscene hvor flere af medlemmerne har optrådt i diverse Metalbands gennem årene.

BeCursed spiller en unik form for Oldschool Death Metal med nogle afstikkere til Black metallen hvor lyrikken samt inspirationen kredser om den dystre side af den Nordiske mytologi.

BeCursed har indtil videre udgivet et album med titlen BeCursed.
I ledtog med de underjordiske dukker de fem trolde fra Rågafnat op fra den bornholmske mulm med sagn og historier om øens folk, i et univers hvor vi møder diverse afbildninger af lokalbefolkningen - alt fra den hårdtslående fisker til den lettere letbenede Disco Inge. Når Rågafnat bider sig fast i folkesjælen med tunge riffs, hårde trommer, skæve rytmer og et skrål fra klippernes dyb, går det ikke stille for sig.

Rågafnat består af brudstykker fra en række bands som blandt andet Restoring Kaos, By The Patient og Banshee. Efter dannelsen i løbet af 2021, har Rågafnat allerede slået sig godt fast på den bornholmske livescene og med sit unikke præg, puster de til en spirende kreativ glød på klippeøen.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM