Stine Bramsen - ”The Acoustic Tour”

Fredag 27. oktober 2023, kl. 20:00

Stine Bramsen - ”The Acoustic Tour”

Køb billetten her
Entre forsalg:370,00
Entre dørsalg:370,00
Genre:Pop
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

STINE BRAMSEN ANNONCERER ‘THE ACOUSTIC TOUR’

Storroste Stine Bramsen samler nogle af landets dygtigste kvindelige musikere til akustisk Danmarksturné i efteråret 2023 ovenpå hendes anmelderroste soloalbum ”Blonde & Blank”

Roserne er nærmest væltet ned over Stine Bramsen på det seneste. Ikke blot på grund af hendes fantastiske soloalbum ”Blonde & Blank”, men også for hendes præstationer på de danske livescener. Det er blevet til 5 stjerner i adskillige dagblade og beskrivelser som stærk, perfekt, strålende, klasse, sårbar, forrygende, skarp og en sej kaptajn.

Nu annoncerer Stine Bramsen ”The Acoustic Tour”, hvor hun spiller 19 akustiske koncerter over hele landet, og med sig har hun for første gang i karrieren, et hold af udelukkende kvindelige musikere: Kajsa Vala på guitar, Emilie Espichicoque på perkussion og Anja Kolyova på bas.

”Jeg startede karrieren i et drengeband (Alphabeat), som jeg både boede, turnerede og lavede plader med. Nu har jeg lyst til at prøve, at være omkring kvinder både på og bagved scenen, og se hvordan det er, og hvad det gør ved mig og musikken live”, udtaler Stine Bramsen.

Den kommende akustiske turné kommer til at kredse omkring sangene fra det anmelderroste soloalbum ”Blonde & Blank”.

Et album der er blevet hyldet, med citater som: ”et mageløst og modent soundtrack til den moderne kvindekamp (GAFFA)”, ”… hun tager opgøret og siger fra. På en elegant og insisterende måde – og på alle kvinders vegne (Politiken)”, hun ”… mestrer poppens ABC med traditionelt forankret håndværk på internationalt niveau (Ekstra Bladet)”.

”Jeg glæder mig til at komme i øvelokalet og arbejde med både sangene fra det nye album, men også de seje kvinder jeg har med mig, der hver især har gang i nogle spændende projekter ved siden af. Jeg tror på at vi både kan inspirere og udfordre hinanden, give mine sange et nyt udtryk, og publikum en ganske særlig musikalsk oplevelse.” siger Stine Bramsen.

Bandet består af den gudsbenådede guitarist Kajsa Vala, der også er soloartist i eget navn. Hun har bl.a. udgivet to soloalbums samt spillet anmelderroste koncerter over hele landet. Emilie Espichicoque er både trommeslager, perkussionist, sanger og danser, og arbejdet i øjeblikket på sit første soloalbum i eget navn. Anja Kolyova spiller til daglig bas i Total Hip Replacement.

Stine Bramsens ”The Acoustic Tour” bliver sat til salg onsdag d. 8. marts kl. 10:00.

Koncerter
Fr. 22/9 – Aars, Vesthimmerland Kulturhus Alfa
Lø. 23/9 – Birkerød, Mantzius Live
On. 27/9 – København, Bremen Teater
To. 28/9 – Holbæk, Rotationen
Fr. 29/9 – Aalborg, AKKC, Europahallen
Lø. 30/9 – Esbjerg, Tobakken
To. 5/10 – Silkeborg, Kedelhuset
Lø. 7/10 – Hørsholm, Trommen
To. 12/10 – Hillerød, Støberihallen
Fr. 13/10 – Nyborg, Bastionen
Lø. 14/10 – Taastrup Teater og Kulturhus
Lø. 21/10 – Brande, Remisen
Sø. 22/10 – Aarhus, Train
Fr. 27/10 – Rønne, Musikhuzet Bornholm
Lø. 28/10 – Næstved, Grønnegades Kaserne Kulturcenter
On. 1/11 – Skanderborg, Kulturhuset Skanderborg
To. 2/11 – Holstebro, Musikteatret
Fr. 3/11 – Køge, Bygningen
Lø. 4/11 – Frederiksværk, Gjethuset

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM