Dusty Rails

Lørdag 11. november 2023, kl. 21:00

Dusty Rails

Køb billetten her
Entre forsalg:70,00
Entre dørsalg:90,00
Genre:Blues
Bemærk:Kombineret stå- og siddekoncert
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

Med en god blanding af de mere eller mindre kendte klassikere og egne kompositioner, er bornholmske DUSTY RAILS garant for at publikum får en musikalsk oplevelse udover det sædvanlige.

DUSTY RAILS har en besætning af garvede musikere med Henrik Liep på guitar,Kim Møbjerg på bas og Flemming Ebbesen på trommer.

Henrik Liep, med en fortid i adskillige blues, rock og soul-konstellationer, har den helt rigtige vokallyd til bluesrock, og den helt uovertrufne teknik på guitaren som straks trækker paralleller til store artister som fx Walter Trout og Joe Bonamassa.

Kim Møbjerg lægger bunden og sikrer med bassen at der fyldes godt ud i de lave frekvenser. Kim er multiinstrumentalist, og spiller adskillige instrumenter, hvilket kommer bandet tilgode både på scenen og i studiet.

Flemming Ebbesen har en baggrund som trommeslager i Montanaband, et af landets mest efterspurgte og anerkendte partybands op gennem 90’erne og 00’erne. Inspireret i de unge år af fx Police, leverer Flemming varen når beatet skal holdes og det skorter ikke på fede fills fra denne trommeslager.

PROGRAM