The Heat-Makers

Fredag 28. april 2023, kl. 20:00

The Heat-Makers

Køb billetten her
Entre forsalg:145,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Rock
Bemærk:Kombineret stå og siddekoncert uden mulighed for at bestille siddeplads - kom tidligt, hvis du ønsker siddeplads.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

The Heat-Makers inviterer til danseaften som i de gode gamle dage.

I forlængelsen af udgivelsen af The Heat-Makers nye album Cry to Me inviterer det Bornholmske orkester til en festlig aften i Musikhuzet.

Dansegulvet er gjort klar, øllene er på køl og stemningen er i top når orkesteret tager hul på deres 17. sæson med nye numre og brylcreme i håret.

The Heat-Makers har siden 2006 spillet utallige koncerter hvor de præsenterer autentisk 50/60’er musik som det lød dengang bilerne osede og benzinen var billig.
Orkesterets nye album Cry to Me er første udgivelsen siden EP’en Lonesome Town tilbage i 2016.

På det nye album finder man 14 covernumre i bedste Heat-Makers stil. Albummet kan selvfølgelig købes til arrangementet.
Musikhuzet har mange gange dannet rammerne for en skøn aften med orkesteret. Det er bl.a. blevet til flere danseaftener, to Elvis Shows, en Buddy Holly aften og senest var det en anderledes ”Unplugged” aften.

Februar 2023 præsenterer orkesteret nye numre og det bedste fra de mange år på landevejen!

--

Koncerten med The Heat-Makers lørdag 25. februar 2023 flyttes til fredag 28. april kl. 20:00 grundet et af medlemmerne i bandet er blevet indkaldt til en operation og derfor ikke har mulighed for at gennemføre koncerten.

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten på den ny dato, eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

En eventuel refundering af billetten skal ske senest mandag 6. marts 2023.

Har du skiftet bank siden købet af billetter, eller er dine billetter betalt helt/delvist med gavekort, MobilePay, faktura eller betalingslink, kan du få billetterne refunderet ved at kontakte Ticketmasters Servicecenter her.

Er dine billetter købt på et fysisk Ticketmaster Danmark salgssted, kan du få billetterne refunderet på salgsstedet eller kontakte Ticketmasters Servicecenter her.

Gebyrer, tillæg såsom Collector Tickets samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Kunder, som har købt billet i Kulturbutikken eller andre fysiske forsalgssteder, kan få refunderet deres billet i Kulturbutikken

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM