Ny dato: Seba Alhaj Trio

Lørdag 25. februar 2023, kl. 15:00

<b>Ny dato:</b> Seba Alhaj Trio

Køb billetten her
Entre forsalg:120,00
Entre dørsalg:140,00
Genre:Verdensmusik
Bemærk:Siddende koncert - unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 14:00
Sted:Raschs Pakhuz

Koncerten med Seba Alhaj Trio fredag 10. februar 2023 kl. 20:00 flyttes til lørdag 25. februar kl. 15:00 grundet dødsfald i et af bandmedlemmernes nærtstående familie.

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten lørdag 25. februar kl. 15:00, eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

En eventuel refundering af billetten skal ske senest torsdag 16. februar 2023.

Har du skiftet bank siden købet af billetter, eller er dine billetter betalt helt/delvist med gavekort, MobilePay, faktura eller betalingslink, kan du få billetterne refunderet ved at kontakte Ticketmasters Servicecenter her:
https://help.ticketmaster.dk/hc/da/requests/new?ticket_form_id=360000258957

Er dine billetter købt på et fysisk Ticketmaster Danmark salgssted, kan du få billetterne refunderet på salgsstedet eller kontakte Ticketmasters Servicecenter her:
https://help.ticketmaster.dk/hc/da/requests/new?ticket_form_id=360000258957

Bemærk! Har du købt tillægs-varer, såsom menu eller hotelovernatning, kan tilbagebetalingen af tillægs-varen og event-billetten ske af 2 omgange.

Gebyrer, tillæg såsom Collector Tickets samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Kunder, som har købt billet i Kulturbutikken eller andre fysiske forsalgssteder, kan få refunderet deres billet i Kulturbutikken.


--

Et harmonisk musikalsk samarbejde mellem Oud-spilleren Yahya Najm, percussionisten Bader Debs og sangerinden Saba Alhaj.

Seba, Yahya og Bader vil præsentere den traditionelle arabiske musik, som befolkningen i Mellemøsten har dyrket i generationer. Denne musik skaber en magisk stemning, der lægger op til lidt dans.

Seba Alhaj er en 22-årig sangerinde, der voksede op i en musikalsk familie, som fik hende til at starte sin musikkarriere i en tidlig alder. Seba havde altid været forelsket i den arabiske traditionelle og klassiske musik, gennem sin stemme forsøger hun at bevare den smukke musik, som hun voksede op med. I Syrien optrådte hun med koncerter med sin far, og hun har også sunget med et kor, der lavede mange koncerter i Aleppo. For nylig begyndte hun at synge i både Sverige og Danmark og har også arbejdet med et kor i Sverige i en teaterforestilling kaldet Robin Hoods Hjerte.

Bader Al-Debs er født i Damaskus i Syrien i 1982. Han studerede slagtøj på Damaskus Music Institute i 90'erne. Han deltog i flere landes festivaler og vandt mange priser.
Han har spillet mange koncerter og indspilninger både individuelt og med berømte sangere og musikere i Syrien, Libanon, Jordan og De Forenede Arabiske Emirater i 20 år og mestrer alle orientalske og vestlige percussioninstrumenter.

Yahia Najem er en jordansk sanger, oud-spiller og percussionist. Han har hovedsageligt arbejdet med klassisk arabisk musik, både som soloartist og med forskellige grupper i både Europa og Mellemøsten. Han er uddannet fra Folke- og verdensmusikuddannelsen på Musikhögskolan i Malmø under Lunds Universitet. Senest har han turneret med gruppen Obaider Band, da han er en af ​​grundlæggerne, han er også en af ​​grundlæggerne af Cloud Atlas Trioen og optrådte med den Malmø-baserede teatergruppe Teater Theatron i Stockholm og Malmø.

PROGRAM