Almost AC/DC

Lørdag 28. januar 2023, kl. 20:00

Almost AC/DC

Køb billetten her
Entre forsalg:175,00
Entre dørsalg:200,00
Genre:Rock
Bemærk:Stående koncert.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Hvis der er noget AC/DC er kendt for, så er det legendariske rock klassikere i verdensklasse. Letgenkendelige riffs, og musik man husker, og hvis der er noget Almost AC/DC kan, så er det at lyde, ligne og agere som den ægte vare.

Med over 10 år, og 200+ koncerter på CV'et er de rutinerede fyre fra Almost AC/DC garanti for en fed oplevelse i særklasse og, med et stort anlagt AC/DC show, indtager de 5 fyre fra Silkeborg de danske landeveje med en lyd så tæt på de Australske legender som man kan komme.

Thomas Povlsen er den danske klon af Angus Young og den sprøde lyd fra en top-tunet Gibson SG ringer velkendt ud over de danske spillesteder imens Anders Ørnsholt giver den i bedste Brian Johnson stil, med den skrigende og hæse vokal til sange som Thunderstruck, Hells Bells, Back in Black og Highway to Hell mf. Alt imens rytmen holdes tæt sammen af Kim Pedersen på autentisk Sonor trommesæt i lækker kombination med en tung bas fra Claus Jensen og en rytmeguitar fra Søren Stephensen som ville få selveste Malcolm Young til at nikke anerkendende.

Med kanonerne ladt, kirkeklokken hængt op og 5 fyre klar til kamp kan der ikke være nogen tvivl: Almost AC/DC er det tætteste du kommer på den ægte vare.

--

Koncerttilbud på Restaurant TEXAS:

Restaurant Texas serverer lækker 2 retters menu inden koncerten. Vi starter mellem kl. 17.00 og 18.00 på Texas og går i Musikhuzet kl. 19.00, og koncerten starter kl. 20.00.

Pris kr. 375,- og kan kun købes ved personlig henvendelse på Restaurant Texas - stærkt begrænset antal billetter.

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM