MAS

Fredag 14. april 2023, kl. 21:00

MAS

Køb billetten her
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Hiphop / Rap
Bemærk:Stående koncert. Medlemmer af Club Rising kan købe billet i forsalg for 50 kr.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

STJERNESKUDDET MAS KLAR MED SINE STØRSTE KONCERTER TIL DATO

“MAS er kommet langt, og det er kun et spørgsmål om tid før han går fra undergrundsrapper til det helt store gennembrud.” skrev Bands of Tomorrow i den 5-stjernede liveanmeldelse af stortalentets seneste koncert. Nu er MAS klar med sine største koncerter nogensinde, når han bl.a. besøger Radar i Aarhus og Lille VEGA i København til april.


MAS er ét af de største talenter på den danske hiphopscene lige nu, og efter at have ulmet i undergrunden de sidste par års tid, er han klar til at vise sig frem for hele Danmark. Han viste for alvor, til den fuldstændige udsolgte koncert på Ideal Bar i VEGA, at han er ”Et af de mest interessante nye navne på den danske hiphopscene, MAS erobrede lørdag aften Ideal Bar, til en højenergisk koncert, der iscenesatte et bemærkelsesværdigt potentiale, med lyrikken og talentet i fokus” – skrevet af Bands of Tomorrow i deres liveanmeldelse, der gav MAS og hans band fuld plade (5 stjerner) for deres optræden. Til foråret kan publikum opleve ham, som support for Lamin på hans første Danmarksturné, hvorefter MAS er klar med sine egne koncerter, når han besøger Rønne, Skanderborg, Aarhus, Odense og København til april 2023.

Tilbage i november 2021 udgav MAS debut EP’en ”Venteværelset” og udgav en lang række fantastiske single i 2022, som bl.a. ”Langt Fra”, ”Boksning” ”Ovenpaa” med Thor Farlov og fælles EP’en med Bjørn kaldet ”Nylonhjerter”. I 2023 kan fans af rapperen forvente endnu mere musik, som MAS glæder sig til at vise på de kommende koncerter:

”Jeg glæder mig helt utrolig meget til at vise Danmark, hvem MAS er, og hvad jeg og mit dygtige band kan på større scener. Jeg har en masse ny musik med fra mit kommende debutalbum, som jeg slet ikke kan vente med at skulle spille for jer!”

Flankeret af DJ, trommeslager og saxofonist var stemningen ikke til at sætte en finger på sidst, hvor Bands of Tomorrow også skrev ”Tog man sig et øjeblik til at se sig omkring, var man ikke i tvivl om entusiasmen og glæden der indfandt sig, hvor MAS formåede at henvende sig til hver enkelt deltager og skabe en unik koncertoplevelse.” og at et gennembrud er uundgåeligt med ordene ”Derudover var vi som publikum førstehåndsvidner til dansk raps fremtid, med en fremadstormende rapper i centrum, som symbol for en generation af sårbare lyrikere.” Som MAS siger, så er der altid noget at tale om, og altid noget at komme ud med: Der er altid en historie at fortælle.

Oplev MAS med sit fantastiske band live, når de besøger Club Rising i Rønne, Walthers Musikcafé i Skanderborg, Radar i Aarhus, Frølageret i Odense og Lille VEGA i København til april. Billetterne bliver sat til salg torsdag d. 2. februar kl. 10:00.


KONCERTEN ER ARRANGERET I SAMARBEJDE MED CLUB RISING HVOR DU SOM MEDLEM KAN KOMME TIL KONCERTER MED UPCOMING MUSIK FOR KUN 50 KR.

HAPPY HOUR i baren kl. 20-21 (fra døren åbner indtil koncerten):

10 shots 120 kr. (normalpris 25 kr. pr. shot)
4 fadøl 120 kr. (normalpris 50 kr. pr. fadøl)
3 vodka/Redbull 120 kr. (normalpris 55 kr. pr. stk.)

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM