lil cat

Fredag 25. november 2022, kl. 21:00

lil cat

Køb billetten her
Support:K.W.A.L.K. & Karl Pava
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Pop
Bemærk:Stående koncert. Medlemmer af Club Rising kan købe billet i forsalg for 30 kr.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

lil cat er inbetweeners. De eksisterer et sted mellem pop og rock, et sted mellem barnlig naivitet og voksent alvor, et sted mellem selvsikker rockstjerne og genert couch potato, og så går de balancegang uden om de utallige kasser som samfundet prøver at placere os alle sammen i. Kasser der bestemmer hvordan vi skal leve, hvem vi skal være og hvordan vi skal tænke.

Cathrine van Leeuwen og Mads Vadsager har brugt, og bruger stadig, mange kræfter på at finde ud af hvordan man navigerer i de førnævnte ambivalenser, og ud af den undren opstår deres poprockede sange, der måske bedst kan beskrives som festmusik til bænkevarmerne – musik til dem, der hellere vil feste hjemme i stuen end at gå på klub, og musik til dem, som indtager dansegulvet i crocs frem for stiletter. Deres sange er rå, sjove, fyldt med distortede guitarer og catchy omkvæd, med referencer til både 00’er-rock og moderne pop.

lil cat har allerede to EP’er bag sig; deres debut ‘tunes’ med sange som ‘woman up’ og ‘rock n roll’ og efterfølgeren ‘czech new wave’, med blandt andet sangene ‘rockstars in la’ og ‘camper’. Cathrine og Mads er som sangskrivningsmaskiner, og sangene på deres kommende debutalbum er plukket ud af en uendelig bunke af demoer, de har lavet gennem det sidste halvandet år i samarbejde med blandt andet Reveal Party, Kamma, Liberty, og sangskrivere fra hele Skandinavien.

Siden deres debutsingle ‘I look hot in this dress’ har lil cat både lagt vej forbi SPOT Festival hele to gange, varmet op for Rebecca Lou på hendes forårstour, og deres sange har figureret på lister som ‘Fresh Finds Rock’, ‘De nye’ og ‘Free Refills’ og streamet hundredtusindvis af gange.

Med sangene på deres kommende debutalbum (ude i starten af 2023) sigter lil cat efter stjernerne og håber på, at deres sange i forbifarten kan inspirere andre til at være okay med at være lidt for følsomme inbetweeners <3


KONCERTEN ER ARRANGERET I SAMARBEJDE MED CLUB RISING HVOR DU SOM MEDLEM KAN KOMME TIL KONCERTER MED UPCOMING MUSIK FOR KUN 30 KR.

HAPPY HOUR i baren kl. 20-21 (fra døren åbner indtil koncerten):

10 shots 120 kr. (normalpris 25 kr. pr. shot)
4 fadøl 120 kr. (normalpris 50 kr. pr. fadøl)
3 vodka/Redbull 120 kr. (normalpris 55 kr. pr. stk.)

Åbn video på youtube

Links:

PS:
K.W.A.L.K. & Karl Pava


K.W.A.L.K. står for Kenya is What Aspires Lewis Kirathi, er en 17 årig bornholmsk rapper, som oprindeligt kommer fra Kenya.
K.w.a.l.k. begyndte sin musikalske rejse i 2019 med at freestylede lidt inden han begyndte at skrive sine egne sange.
K.W.A.L.K. har lagt 2 sange på soundcloud og de er med på det kommende album han er i gang med at lave, som hedder "Escape From Reality".

K.W.A.L.K.´s allerstørste inspiration til musikken er Chris Brown.

Soundcloud

PROGRAM