Lasse Mørck Kvartet

Søndag 26. marts 2023, kl. 15:00

Lasse Mørck Kvartet

Køb billetten her
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Jazz
Bemærk:Unummererede siddepladser. Medlemmer af Jazzklub Bornholm kan købe forsalgsbillet for kr. 100 eller kr. 125 i indgangen. Unge u. 26 år kan købe billet i forsalg for 30 kr. eller 50 kr. i indgangen.
Dørene åbnes:Kl. 14:00
Sted:Raschs Pakhuz

I forbindelse med udgivelsen af Lasse Mørck Kvartet's nye album: "Imagining Places No One's Probably Ever Been", en konceptuel opfølger til deres første album, drager Lasse nu på releaseturné med sin kvartet i 2023.

Den tidligere modtager af bl.a. "Jazznyt Prisen 2017" samt "Årets Unge Jazzkomponist 2018" har skrevet ny fantasifuld musik, der portrætterer sagnomspunde steder som "Eldorado" og "Atlantis" i et transparent akustisk jazzet lydformat med fokus på gode melodier, kreative formstrukturer og minimalistisk sammenspil.

Med sig i bandet har Jonas Due der med sit eminente trompetspil allerede i en ung alder har markeret sig som en af DK's allerbedste trompetister, det svenske saxofontalent Ludvig Samuelsson der altid er en garant for fantasifulde improvisationer og sidst men ikke mindst trommeslager Henrik Holst, der altid spiller med et legende strejf og en steady time. Det er original og personlig jazzmusik spillet af en velswingende akkordinstrumentløs kvartet, bestående af trompet, saxofon, kontrabas og trommer.

Line-up:
Jonas Due - Trompet
Ludvig Samuelsson - Alt & Baryton Sax
Henrik Holst - Trommer
Lasse Mørck - Kontrabas

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM