Outlandish

Lørdag 22. oktober 2022, kl. 21:00

Outlandish

Køb billetten her
Support:Luke Rocc
Entre forsalg:295,00
Entre dørsalg:325,00
Genre:Pop
Bemærk:Siddende koncert - unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

Vi har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 148 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

--

Outlandish er klar til at fortsætte deres musikalske rejse, som de begyndte for snart 18 år siden, med ny musik samt at drage ud på Tour igen.

Gruppen består af Waqas & Lenny samt deres fantastiske band som de har spillet med gennem mere end 10 år. Deres koncerter vil være en blanding af de store hits og ny musik, heriblandt Aicha,
Guantanamo, Walou, I Only Ask Of God, Callin’ U, Look Into My Eyes, Warrior/Worrier, og ikke mindst det nye hit “Might Not Be Right”. Outlandish har gemmen det sidst år optrådt i diverse setups rundt om i Danmark, til store festivaler i Indien, og på utallige klubber i Beirut, UK, Tyskland, Cuba, Rusland, Rumænien, Kazakstan (mange shows).

Deres første single er planlagt til at udkomme i oktober, og derefter er planen så løbende at udgive ny musik. De er garant for et godt og hit-spækket show, der får folk med og op af stolene.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PS:
Luke Rocc
Luke Rocc er en af Danmarks mest prominente undergrunds djs og har spillet landet tyndt og erobret klubscenerne i udlandet. Han er for nyligt blev kåret som Danmarks anden bedste scratch dj ved Danmarks mesterskaberne i mix. Han er kendt på de fleste natklubber i København og er blevet et velkendt navn i københavns natteliv. I seneste par år har han både turneret med Ida Nielsen, Outlandish og Mariah. Til dagligt er Luke Rocc producer og beatmaker og har sit eget studie i København

PROGRAM