Afskum

Fredag 7. oktober 2022, kl. 21:00

Afskum

Køb billetten her
Support:Gårsdagens drenge
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Elektronisk pop
Bemærk:Stående koncert. Medlemmer af Club Rising kan købe billet i forsalg for 30 kr.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

Afskum. Navnet emmer af dårligdom. Et afskum er ifølge ordbogen en afskyelig person. Og så hørmer navnet langt væk af metal. Alt kunne næppe være længere fra virkeligheden.

Forestil dig i stedet keyboard-bårne popsange i mol, leveret af en charmerende snøvlevokal, som synger fortrydelsesrige tekster fra et tankerigt sind. Det er musik, som flyder let, men som vejer tungere, end overfladen lige afslører.

Bag Afskum finder vi Prince Askar og hans fortællinger om livet som ungt menneske.

GAFFA: "Med en vild blanding af iskolde synth-keys, energiske trommer og målrettede basgange lyder den instrumentale del af Afskum som noget, Future Islands kunne finde på. Men så er der hovedpersonen, Prince Askar. Først er der hans karakteristisk dybe stemme. Dernæst hans usammenlignelige scenetilstedeværelse, hvor man det ene sekund ser ham råbe, som var han i livsfare og det næste krummer han sig helt sammen og snakke-synger, som var han bare en knægt. Man kan ikke andet end tabe kæben over hans kompromisløse scenetilstedeværelse."

Afskum har endnu ikke udgivet noget officielt.

KONCERTEN ER ARRANGERET I SAMARBEJDE MED CLUB RISING HVOR DU SOM MEDLEM KAN KOMME TIL KONCERTER MED UPCOMING MUSIK FOR KUN 30 KR.

HAPPY HOUR i baren kl. 20-21 (fra døren åbner indtil koncerten):

10 shots 120 kr. (normalpris 25 kr. pr. shot)
4 fadøl 120 kr. (normalpris 50 kr. pr. fadøl)
3 vodka/Redbull 120 kr. (normalpris 55 kr. pr. stk.)

Åbn video på youtube

Links:

PS:
Gårsdagens drenge


Gårsdagens drenge er en rap duo med medlemmerne Oskar og Lawm.

De rapper og synger begge på deres sange, som man kan høre på sine foretrukne medier, deres musik handler om relaterbare emner inden for det unge miljø.

Drengene startede med at lave musik i marts 2022, siden da har de spillet i blandt andet Raschs Pakhuz, til Folkemødet 2022 og opvarmet for Fyr og flamme.

Gårsdagens drenge er kun lige startet og venter spændt på at vise verden, hvad de har at byde på.

PROGRAM