Sandra Hussein

Fredag 15. september 2023, kl. 21:00

Sandra Hussein

Køb billetten her
Support:HamDerMali
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Pop
Bemærk:Stående koncert. Medlemmer af Tunes Of Tomorrow kan købe billet i forsalg for 50 kr.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

Vi har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 75 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

--

Attituden er ikke til at tage fejl af hos Sandra Hussein, der i sin musik ber’ fyrene om at om at pakke deres guld sammen!

Den 26 årige urban artist er opvokset i Storkøbenhavn, har “polsk blod der løber rundt i hendes årer” og så “er hun palæstinenser helt ind til knoglen”, som hun synger i sin seneste single “Cute but Psycho”. Sandra har arbejdet med nogle af Danmarks største producere, og efter blot få udgivelser allerede modtaget massiv feedback fra sine fans, der har savnet en kvindelig kunstner med modet til at slå igennem på den danske urban scene.
Sandra ramte +1.000.000 streams alene med singlen DonDon på Spotify, hvor hun for alvor fik sit navn slået fast i dansk musik. Det står klart, at Sandra har bevist, at det er okay at skrue op for attituden – og at man som kvinde ikke skal være bange for at claime sin plads på den danske urbanscene.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Tunes Of Tomorrow

PS:
HamDerMali


Safet som går under navnet “HamDerMali” er også en “upcoming” kunstner, & som tidligere har været under en gruppe “DSE” (Mr.Stoner) sammen med sin tidlligere makker “Edo In The Ghetto”.

Han er 23 år, & begyndte at lave musik siden 2017, & i 2019 begyndte det at blive for alvor. Siden da, har han optrådt flere gange i Raschs Pakhus, i Roskilde, Golden Island Festival, & har optrådt i Musikhuzet, hvor han blandt andet har været opvarmer for Suspekt og Yakuza.

Hans musik er både på dansk, & Bosnisk. Så Når han kommer, så vil han bringe sin “Balkan” vibes med sig, som folk ville kunne danse til.

Så du må hellere finde danse skoene frem 🕺💃🏽

PROGRAM