Binær

Lørdag 6. maj 2023, kl. 21:00

Binær

Køb billetten her
Support:K.W.A.L.K. & Karl Pava
Entre forsalg:120,00
Entre dørsalg:150,00
Genre:Hiphop / Rap
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

Vi har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 60 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

--

BINÆR + support (live) 2023

To af de bedste live-rappere herhjemme med en af spillets varmeste producere i ryggen.

“Der har været suveræn stemning til hele showet, der cementerer Binær som en fuldfed gruppe, der står på sine egne ben, og ikke bare et sideprojekt. Og der kommer tilsyneladende mere, for som de rapper: “Folk vil partout have en part tre” - Gaffa

Sådan skrev Gaffa i sin 5-stjernede live-anmeldelse sidst Binær spillede live (2021) i takt med samfundets slæbende tilbagekomst. I foråret 2023 er gruppen klar med ny musik og nye koncerter.

Binær er et makkerskab mellem to af landets teknisk og lyrisk dygtigste rappere flankeret af en af de stærkeste hiphop-producere. Trepac og Mund de Carlo på mikrofonerne.
Xeren på knapperne. Samtidigt er det et samarbejde mellem to selvgjorte hiphop-labels i mulden, Echo Out og Struglaz.

I 2016 udgav Binær albummet ’Umage’ og i efteråret 2019 droppede opfølgeren til den anmelderroste debut. DK’s på daværende tidspunkt mest aktive hiphop-blog ’Det Godt Nok’ tildelte 2’eren,’GODS’, 5 stjerner med bl.a. følgende ord:

”De leverer højdepunkt efter højdepunkt, og tilføjer en god håndfuld stærke numre til et allerede skræmmende stærkt bagkatalog. Trepac og Mund de Carlo er pt. de teknisk dygtigste rappere vi herhjemme. Ikke nok med det, så er deres tekster vedkommende, rammende og så enormt velskrevne og gennemarbejdede at deres arbejdsmoral og kærlighed til håndværket siver ud i gennem højtalerne. Alt dette gør, at ’GODS uden tvivl er årets allerbedste udgivelse”.

I november 2019 buldrede Binær fra et udsolgt Pumpehuset rundt til ni byer i kongeriget og mødte dedikeret opbakning fra deres loyale fangruppering, de såkaldte ’Binibers’.

Efter deres aflyste Roskilde Festival koncert sommeren 2020, har trioen brugt tid i studiet og arbejde på nyt materiale, som vi højst sandsynligt får mulighed for at opleve denne aften!

Binær or be square

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PS:
K.W.A.L.K. & Karl Pava


K.W.A.L.K. står for Kenya is What Aspires Lewis Kirathi, er en 17 årig bornholmsk rapper, som oprindeligt kommer fra Kenya.

K.W.A.L.K. begyndte sin musikalske rejse i 2019 med at freestylede lidt inden han begyndte at skrive sine egne sange.

K.W.A.L.K. har lagt 2 sange på soundcloud og de er med på det kommende album han er i gang med at lave, som hedder "Escape From Reality".

K.W.A.L.K.´s allerstørste inspiration til musikken er Chris Brown.Karl Pava er en ung dedikeret musikskaber fra Bornholm. Han laver primært hiphop og rap, men blander også forskellige genrer og har tidligere varmet op for UNG-SKAB & Lil cat i Raschs Pakhus.

Karl Pava laver musik du kan feste til, men også relatere til i hans tekster.

PROGRAM