DJ Aligator

Lørdag 8. april 2023, kl. 21:00

DJ Aligator

Køb billetten her
Support:THOBY
Entre forsalg:195,00
Entre dørsalg:250,00
Genre:CLUBBING
Bemærk:Stående koncert.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

KOM TIDLIGT I AFTEN

Dørene åbner kl. 20.00 til DJ Aligator.

De første 100, der ankommer, får tilbudt en fribillet til det udsolgte arrangement Den Røde Baron.

--

Få en nostalgisk fest med tramp og bas-arm, når en af Danmarks bedst sælgende Djs åbner posen med hits som ”The Whistle Song”, ”Lollipop” og ”Doggy Style”!

Tilbage i 2000 valgte DJ Aligator at brænde 180 cd’er med “The Whistle Song”, da ingen pladeselskaber troede på singlen. De 180 cd’er sendte Aligator ud til alle danske DJ’s, og så gik det ellers stærkt. “The Wistle Song” endte med at blive den mest solgte single i Danmarks og EMIs historie i 2000 og blev Dj Aligators første store internationale hit. I Danmark, Sverige, Norge og Finland indtog hittet førstepladsen i alle lande samtidig, og der gik ikke længe før 32 andre lande fulgte trop. Resultatet: 15x #1 placeringer, 12x Top3 placeringer og 5x Top10 rundt i hele verden.

Den populære DJ endte med at optræde i over 40 lande med singlen, og vandt den anerkendte og prestigefyldte pris “The Best DJ of the Year” til Big Apple Music Awards i New York – det var første gang en dansk DJ blev nomineret og oveni købet løb med
prisen.

DJ Aligator fulgte op med hits som “Lollipop”, “Turn Up The Music”, “Doggy Style” og en række andre gennembrydende sange, som ligeledes indhentede bred popularitet. Han har de sidste år stået bag pulten på et utal af scener verden over, og han er stadig klar! Det bliver en fest man sent vil glemme, når DJ Aligator fyrer op under bassen!

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube
Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PS:
THOBY


Den danske DJ & Producer THOBY har hen over de seneste par år fået etableret sig et navn på den danske musikscene.

Med over 6.000.00+ streams, og med officielle remixes for australske Bombs Away, danske TooManyLeftHands og udgivelser på store udlandske pladeselskaber som Kontor Records & Smash The House så er danske

Thoby også i fuld gang med at skabe sig et navn i udlandet.

Hans sidste par års hårde arbejde har resulteret i en nominering som ”Årets Nye Danske Navn” til Club Awards 2022

Når Thoby spiller er der altid lagt op til en fest med højt niveau & en masse energi så hvis i er klar på en fest så skal i glæde jer til han indtager scenen.

PROGRAM