Gerfast

Lørdag 21. maj 2022, kl. 20:00

Gerfast

Køb billetten her
Entre forsalg:90,00
Entre dørsalg:110,00
Genre:Blues
Bemærk:Kombineret stå- & siddekoncert.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

Vi har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 45 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

Jan Gerfast er guitarist, sanger og sangskriver, og har været på den internationale bluesscene i mange år. Han har udviklet sin helt egen stil og lyd ”Groovy Blues”. Hvis Du holder af guitarimprovisation, over Groovy Bluesriffs spillet fra det inderste af sjælen, ja så er du kommet det rette sted hen.

Jan Gerfast har turneret, indspillet og jammet med internationale musikere som: ”Uncle” John Turner, ”Big” Joe Turner, Angela Brown, Junior Wells, Willie ”The Touch” Hayes, Erin Jaimes og mange flere.

Han har udgivet 11 musikalbums i eget navn. De 2 første af disse er udkommet på det danske pladeselskab ”Kick Music”. (Rollin´ With The Blues - 1992 & Second Coming - 1993).

Det nyeste album fra december 2021 er "GERFAST" - "Legendary Grooves". Albumet findes til salg som CD, Vinyl og Digital genom CD-Baby globalt men også som fysiske udgaver på Live-Koncerterne. Ligesom disse 3 albums: "Black & White" - 2018, "Hippies United" - 2013 og "In The Woods" - 2014, en jamsession fra 2001 tilegnet Gönge-Skoven, hvor han kommer fra, og nu er han tilbage der som beboer i Osby.

Jan Gerfast har spillet mere end 3.000 koncerter og festivals i Europa.
Jan Gerfast - Bio

Jan Gerfast blev født i 1954 i den lille by Osby i Sverige. Han begyndte at spille bluesguitar i slutningen af 60´erne. I 70´erne levede Jan som vagabond. Han opholdt sig blandt mange steder bla i Frankrig, hvor han ernærede sig som gademusikant i Paris. Noget senere kom han ind at spille i en jazzklub.

Han drog dog hjem til Sverige igen og startede et band med navnet ”Blue Night”. Bandet spillede eksperimental rockmusik. På det tidspunkt levede Jan en slags hippietilværelse i de svenske skove. I begyndelsen af 80´erne var Jan backup for adskillige svenske musiknavne, både ved livekoncerter og som studiemusiker.

Sidst i 80´erne fik han formet sit bluesband og spillede en masse livejobs i Sverige. Populariteten steg og optrædenerne bredte sig til resten af Skandinavien, Tyskland, Holland, Belgien, Luxembourg, Frankrig, Polen etc.

GERFAST skal helt klart opleves live. Det har mange fans forlængst erkendt. Og Jan vil nu arbejde for at få sin indlevende "Groovy Blues" ud til mange flere af de danske spillesteder og meget gerne også nogle fler festivals.

Åbn video på youtube

Links:
www.jangerfast.com...

PROGRAM