Rap i Raschs Pakhuz

Fredag 23. september 2022, kl. 20:00

Rap i Raschs Pakhuz

Køb billetten her
Entre forsalg:25,00
Entre dørsalg:25,00
Genre:Hiphop / Rap
Bemærk:Stående koncert. Kulturugearmbånd er obligatorisk.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

Rap/hip/hop arrangement i Raschs Pakhuz med upcoming navne.

Kom til Rap i Raschs Pakhuz og varm op til weekenden, når Stereoboxen og Musikhuzet inviterer til hygge og ung musik i Musikhuzet med upcoming rappere.

Der er allerede så mange tilmeldte optrædende, så det ikke længere er muligt at tilmelde sig til at optræde.

Tilmeldte:

- HamDerMali
- Gårsdagens drenge
- PVSO
- DeDerDrenge
- K.W.A.L.K
- Kaz Money
- CLINT HOFFA & LYCOUZ feat. DJ RUNK

Det koster kun 25 kroner, at komme ind, og der er studiepriser i baren.


HAPPY HOUR i baren kl. 19-20 (fra døren åbner indtil koncerten):

10 shots 120 kr. (normalpris 25 kr. pr. shot)
4 fadøl 120 kr. (normalpris 50 kr. pr. fadøl)
3 vodka/Redbull 120 kr. (normalpris 55 kr. pr. stk.)

Koncerten er den del af Bornholms Kulturuge.


--

HamDerMaliSafet som går under navnet “HamDerMali” er også en “upcoming” kunstner, & som tidligere har været under en gruppe “DSE” (Mr.Stoner) sammen med sin tidlligere makker “Edo In The Ghetto”.

Han er 22 år, & begyndte at lave musik siden 2017, & i 2019 begyndte det at blive for alvor. Siden da, har han optrådt flere gange i Raschs Pakhus, & har optrådt i Musikhuzet, hvor han blandt andet har været opvarmer for Suspekt. Han har også optrådt til Golden Island Festivalen i år.

Hans musik er både på dansk, & Bosnisk. Så Når han kommer, så vil han bringe sin “Balkan” vibes med sig, som folk ville kunne danse til.

Så du må hellere finde danse skoene frem

--

Gårsdagens drengeGårsdagens drenge er en rap duo med medlemmerne Oskar og Lawm.

De rapper og synger begge på deres sange, som man kan høre på sine foretrukne medier, deres musik handler om relaterbare emner inden for det unge miljø.

Drengene startede med at lave musik i marts 2022, siden da har de spillet i blandt andet Raschs Pakhuz, til Folkemødet 2022 og opvarmet for Fyr og flamme.

Gårsdagens drenge er kun lige startet og venter spændt på at vise verden, hvad de har at byde på.

--

PVSOPVSO er en ung rapper fra Kolding, opvokset med musik lige fra Bob Marley og Tupac til Sadé og Amy Winehouse.

PVSO havde sin debut i dansk radio på P3 med sit track “Den Jeg Er”.

Senest har PVSO udgivet nummeret “Kool”

PSVO optrådte med masser af energi på Villa Nova i sommers og nu optræder han på Raschs Pakhuz.

--

DeDerDrengeDeDerDrenge er poet og rapper Hjalte, produceren/DJ Johan og sangeren Benjamin fra Københavns undergrund. Drengene laver hiphop med brede intentioner og referencer til pop, trap, elektronisk, drill, og reggaeton.

DeDerDrenge er kommet for at blive, de har spillet shows i Pumpehuset og på RUST, lavet musik til ungdomsserier, og derfor er trioen på vej til at blive lyden af den helt unge generation anno 2022.

DeDerDrenge har noget på hjerte. De vil samle folk omkring musikken. De vil være en kult, et ungdomsfællesskab, en følelse af at være en del af noget, et community for de særlige, de specielle og de udstødte.

--

K.W.A.L.KLewis Kirathi, som går under kunstnernavnet K.W.A.L.K optræder i Raschs Pakhuz 🔥

K.W.A.L.K står for Kenya is What Aspires
Lewis Kirathi, som betyder at jeg vil gerne være den bedste artist som jeg kan være samt at jeg repræsenterer mit hjemland også.

For eksempel når jeg ligger bangerz ud og laver sinddsyg optrædelser. Jeg ville gerne have at folk tænker " A Kenyan artist did that"

Jeg er også 17 år og begyndte min journey i musik i 2019 hvor jeg freestylede lidt men begyndte at skrive sange seriøst sidste år i Oktober af 2021. Jeg har lagt 2 sange på soundcloud og de er med på et album jeg er i gang med at lave som hedder "Escape From Reality".

Min allerstørste inspiration til musikken er Chris Brown. Han er min idol og ser meget af mig selv i ham fordi vi begge danser, laver musik og rapper også. He's the goat.

--

Kaz MoneyKaz Money er født og opvokset i De Forenede Arabiske Emirater og har armensk/syrisk/italiensk/eritreisk blod. I øjeblikket er han bosat i Sverige.

Kaz er en del af en 3 mands gruppe kaldet The Recipe, som betragtes pionerer i Dubais hiphop og musikscene. Med en konstant strøm af musik gennem årene har The Recipe varmet op for kunstnere som Snoop Dogg, Skepta, Macklemore, Rick Ross, 50 Cent, De La Soul, Cypress Hill, Mobb Deep, Fat Joe, Akon, Stormzy og mange flere.

Efter at have arbejdet med folk som Talib Kweli og Mobb Deep har Kaz også udgivet en lang række mixtapes og senest succesrige singler. Han har også fundet succes som featured artist på hitsingler med den internationale popartist Karl Wolf og den tyske legendariske MC Kool Savas.

Kaz er kendt for sin humoristiske og energiske rapstil.

Kaz Money på Youtube

--

CLINT HOFFA & LYCOUZ feat. DJ RUNK"Energetic urban act" er den letteste måde at beskrive Clint Hoffa & Lycouz på. De begyndte at rappe sammen som teenagere tilbage i Lund, Sverige, og de bevæger sig nu op ad den underjordiske scene.

De turnerer nu med ny musik sammen med DjRunk (OgenF). Den velkendte dj, bookingagent, recording- og mixing engineer fra København, Danmark. Han har været en aktiv kraft i det københavnske hip-hop miljø gennem årene.

Sammen har de tre kunstnere velsignet scenen med kunstnere som SnowGoons, Royce da 5´9, Evidence, Afu-Ra, Evil Ebenezer, Blu & Exile, Blazah Blazah, Rahzel & Dj Js1, Loop Troop Rockers, Professor P & Dj Akilles for blot at nævne nogle få.
Fra store scener til små scener med energi til at få enhver skare til at headbange og hoppe med.

Clint Hoffa & Lycouz - They Know på Youtube
Soundcloud

PROGRAM