Rasmus Walter med band

Lørdag 5. november 2022, kl. 21:00

Rasmus Walter med band

Køb billetten her
Entre forsalg:270,00
Entre dørsalg:290,00
Genre:Pop
Bemærk:Stående koncert.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

BEMÆRK: Starttidspunkt er ved en fejl flere steder blevet annonceret til at være kl. 20. Koncerten starter kl. 21:00 og døren åbner kl. 20:00.

Rasmus Walter kunne i 2021 se tilbage på 20 år, som musiker på landevejen med først Grand Avenue og nu en succesfuld solokarriere, hvilket også bliver markeret i efteråret 2022 - de bedste sange fra en lang karriere, og en forsmag på de næste tyve år.

En 20 år karriere, der har budt på stor kommerciel succes, masser af hits og et væld af koncerter, hvor Rasmus Walters evne til indlevelse og nærvær altid har spillet en central rolle live.

Rasmus Walter har haft massivt airplay på landets radiostationer fra starten da debuten med ”Dybt Vand” slog igennem, og senere med singler som ”Endeløst”, ”Verden I Stå”, ”Lost In The Moment” m. Fl. Rasmus har også lavet musik med flere kollegaer i branchen, og seneste aftryk er singlen ”Gaderne Er Tomme” med norske Thomas Dybdahl.

Til efteråret går Rasmus og bandvennerne på scenen med et nyt show, nye og gamle sange, og de glæder sig mere end noget andet, fortæller Rasmus.

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM