Teater: Animals

Tirsdag 13. september 2022, kl. 19:30

Teater: Animals

Køb billetten her
Entre forsalg:135,00
Entre dørsalg:135,00
Genre:Teater
Dørene åbnes:Kl. 18:30
Sted:Musikhuzet
Arrangør:Teaterforeningen Bornholm

I over et halvt århundrede har grisene haft absolut magt i dyrenes samfund og opbygget et falsk demokratisk system, hvor andre dyr har mulighed for at blive tildelt små belønninger og særlige positioner, kan fremsætte idéer og være minimalt repræsenterede i parlamentet.

Regeringsmagten forbliver dog hos grisene, og de levner aldrig nogen anden politisk bevægelse en chance for at vinde et valg…før nu.

De øvrige dyr føler sig udnyttede, især fårene, som langsomt opbygger en politisk bevægelse, der bringer grisenes magt i fare.

Et ungt får og en ung hund, der er vokset op som venner, gennemlever nu denne revolution og kæmper hver på sin måde. Undervejs opdager de, at deres venskab har udviklet sig til noget dybere. Til noget, alle de andre betragter som…unaturligt.

Animals er en postmodernistisk rejse igennem George Orwells verden, et sted mellem ”Kammerat Napoleon” og ”1984”.

Med stærke dyremasker, skabt af Katrine Karlsen og en spillestil, der bryder igennem det traditionelle masketeater, har Giacomo Ravicchio skabt et overraskende udtryk. Billedsproget og den filmiske iscenesættelse har samtidig det velkendte Meridiano aftryk, som taler til universelle følelser hos publikum på tværs af alder og appellerer særligt til unge mennesker.

Forestillingen er uegnet for børn under 13 år.


Links:
teaterforeningenbornholm.d...

PROGRAM