Kasper Buch & Band

Fredag 18. november 2022, kl. 21:00

Kasper Buch & Band

Køb billetten her
Entre forsalg:120,00
Entre dørsalg:150,00
Genre:Folk
Bemærk:Unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz

Vi har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 60 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

--

Sanger- og sangskriver Kasper Buch er allerede blevet budt op på de ind- og udenlandske scener, det overrasker ikke de fleste at Tønder festival har haft stor indflydelse på Kaspers opvækst, da han selv stammer fra Tønder.

Kasper Buch står bag hele 6 single udgivelser, 1 fuldlængde album, samt single udgivelsen ’Point This Ship’, som gik i rotation på den landsdækkende radiokanal DR P4 Play på Danmarks Radio.

En del omtale i aviser, TV2 Syd, DR P4, DR P5, Globus Guld, det tidligere Radio 24/7, Radio LOUD samt to legat modtagelser, har banet meget af vejen for at gøre Kasper Buch til et veletableret navn på den danske musikscene den dag idag.

Kasper Buch har af flere omgange ligget nr. 1 på diverse playlister på mange af landets radiostationer, med bl.a udtalelser fra nogle af landets førende radioværter.

Alex Nyborg Madsen fra DR P5:
“Kasper Buch - ikke helt uden evner”.

DR P4 Syd: “‘Point This Ship’ - dejligt nummer!”

Spil Dansk: “Tag med Kasper Buch, det er ærligt og inderligt fængende på en nærværende måde”

Andrew Jensen fra DR P4 Play:
“Ny dansk sangskriver på vej frem”

Radio LOUD: “Dejligt iørefaldende musik”.

LOFTSkammer anmelder:
“Et stærkt og samtidigt fragilt, inderligt vokaludtryk, der skaber et interessant spændingsfelt i den meget melodiøse komposition”

Med lidt over 300 koncerter fordelt i hele landet, er Kasper Buch idag et velkendt navn på den danske musikscene. Kasper har blandt andet spillet på Færøerne samt Tyskland.

I 2019 modtog Kasper Buch, “Noldes Nabo’s” musiklegat for sin musikalske præstation. I 2021 modtog Kasper Buch ‘Peter Schmidt Legatet’ som vinder af 9 deltagende sangskrivere.

Kasper har blandt andet spillet support for Mathilde Falch (DK), Sylvester Larsen (DK), Signe Svendsen (DK), På Slaget 12 (DK) og Anthony da Costa (USA).

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM