Modul H

Lørdag 5. marts 2022, kl. 20:00 - 01:00

Modul H

Køb billetten her
Entre forsalg:60,00
Entre dørsalg:100,00
Genre:Elektronisk musik
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

Hjem til øen

Modul H aka. Michael Sonne-Jørgensen, vender endelig hjem til øen efter flere år i København. Her var han en del af metalscenen, før han kastede sig over sin første kærlighed: den elektroniske musik.

Modul H giver sit take på minimal house og minimal techno, blandet med 80’er synth Han har skabt sin egen lyd, født af kærligheden til dyb bas og dansegulvet, med hints af skandinavisk melankoli.

Modul H har siden undfangelsen optrådt i Tel Aviv, Berlin, London og København. Og har desuden været DJ under navnet Modul H til større undergrundsfester.

Michael Sonne-Jørgensen startede sin rejse i musik fra øvelokalerne under musikhuset, og han var med i 90’ernes blomstrende bølge af bornholmske bands.

Efter flere år i diverse bands på øen, blev han headhuntet til at være forsanger i metalbandet Melted og rykkede til København, hvor gruppen udgav flere albums.

Danseskoene og kærligheden til den elektroniske musik blev dog aldrig lagt på hylden, og han forsatte sideløbende med at være flittig DJ på øen og i hovedstaden.

Da tiden i bandet var forbi, dedikerede han al sin opmærksomhed til den elektroniske musik, hvor han blandt andet producerede soundscapes til kunstudstillinger, spillede live til modeshow og lavede lydsider til teaterscenen.

Efter denne opdagelsesrejse udi forskellige afkroge af den elektroniske musik, kulminerede de mange projekter med skabelsen af Modul H, som nu er centrum for hans engagement.

Til koncerten medbringer Modul H, den amerikanske DJ; S-E-A, som er kendt for sine energiske DJ sets. Og PED, den lokale Dj med hang til elektronisk musik.

Links:
soundcloud.com/dubnumb/mod...
soundcloud.com/dubnumb/dgg...

PROGRAM