Livløs

Lørdag 5. februar 2022, kl. 20:00

Livløs

Køb billetten her
Entre forsalg:120,00
Entre dørsalg:150,00
Genre:Metal
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

Vi har sat 100 Early Bird billetter til salg for 60 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

--

LIVLØS annoncerer Danmarks turné i forbindelse med deres nye album “And Then There Were None”!

Den 22. okt. udgav LIVLØS den længe ventede opfølger til deres debut “Into Beyond” fra 2018 gennem verdens største uafhængige metalpladeselskab, Napalm Records, og nu tager de land og rige rundt for at få albummet endnu tættere på det danske folk!

Det nye album er indspillet og mixet af Jacob Bredahl (Hatesphere, The Burning, By the Patient) og med album artwork skabt af den polske kunstmaler Mariusz Lewandowski (Bell Witch, Psycroptic, Fuming Mouth). Musikken er stadig umiskendeligt LIVLØS - aggressiv og melodisk dødsmetal kombineret med proggede elementer, der balancerer mellem det catchy og eksperimenterende. I denne ånd leverer bandet med ‘And Then There Were None’ hermed et ambitiøst, storslået og intenst metal-værk.

Bandet udtaler:
“Vi har selvsagt ventet længe på at komme ud og spille rigtige koncerter igen, men med et dugfriskt album udgivet i mellemtiden er det svært at beskrive, hvor sindsygt meget vi glæder os til at se jer allesammen derude! Vi spiller alt det nye og mere til og ser frem til nogle helt vanvittige aftener!”

Sæt dig til rette i verdens undergang og se musikvideoen til titelnummeret “And Then There Were None”.

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM