Back to the 80´s

Lørdag 16. april 2022, kl. 21:00

Back to the 80´s

Køb billetten her
Entre forsalg:230,00
Entre dørsalg:250,00
Genre:Pop
Bemærk:Ståkoncert. Unge u. 26 år kan købe forsalgsbillet for kr. 115,-
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

Musikhuzet har den 28. februar valgt at ændre starttidspunktet for koncerten fra kl. 20:00 til kl. 21:00.

Hvis du af den grund ønsker at refundere billetten bedes du kontakte os på e-mail info@musikhuzet.dk senest mandag 7. marts.

Billetter skal ikke ombyttes.

--

Leder du efter bandet som giver publikum den ultimative festoplevelse, og som på samme tid formår at ramme bredt i både musiksmag og alder? Så er din søgning endelig ovre, for her er Back to the 80's.

Back To The 80's er det ultimative liveband, hvis I vil sikre jer musik i bedste kvalitet og med 100% festgaranti!

Igennem 18 år har Back To The 80's gang på gang vist sig at være bandet, der formår at skabe den fest, som sender gæsterne hjem med et smil på læben, ømme fødder og til tider hæse stemmer, efter tonsvis af fællessang.

Back To The 80's har specialiseret sig i netop det at gøre aftenen helt unik, hvor publikum holdes i centrum og gøre det med et overskud, der giver plads til improvisation.

Bornholmske Charlotte Vigel står fast i fronten og dirigerer tropperne. Med sig har hun nogle af Danmarks mest erfarne og dygtige musikere og sangere, som alle giver sig 100% for at give publikum en oplevelse de sent glemmer.

Vi kender Charlotte Vigel fra flere konstellationer: Som radiovært på The Voice, som en af ”Morgenhyrderne” på radio 100 FM og som 90´ernes Pop Prinsesse Tiggy. Eller måske har du set hende som TV vært i TalkTv med Charlotte, eller I hovedrollen på musicalen “Cats”. Charlotte er simpelthen skabt til at underholde og har sunget 80’er hits fra hun var 10 år.

Der er med garanti lagt i kakkelovnen til et gyngende dansegulv og fællessang. Man bliver revet med, når Back To The 80's tager alle ud på en nostalgisk rejse gennem 80´erne største danske og udenlandske ”number 1 hits". Fest-koncert, eller Koncert-fest? Bestem selv. Sikkert er det, at publikum inddrages aktivt, når Back To The 80's er på scenen.

Words from around:

"Når personalet på festivalerne må åbne siderne på teltet, fordi flere folk vil deltage, er der reelt gang i den"
- Skanderborg Festival

"Kan man hyre jer de næste 3-4 år frem?"
- Frederikssundhallerne

”Det ultimative Live 80’er band” skrev pressen efter Langelandsfestival.

"Jeg er lige nødt til at sende en kæmpe tak for at anbefale og hyre bandet til vores julefrokost", "mine kollegaer er helt oppe og ringe over Back To The 80's, og jeg kan kun give dem ret".
"5 ud af 5 stjerner"
- Dagrofa foodservice, Julen 2021

PROGRAM