Niels Jørgen Steens Monday Night Quintet

Søndag 13. november 2022, kl. 15:00

Niels Jørgen Steens Monday Night Quintet

Køb billetten her
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Jazz
Bemærk: Unummererede siddepladser. Medlemmer af Jazzklub Bornholm kan købe forsalgsbillet for kr. 100 eller kr. 125 i indgangen. Unge u. 26 år kan købe billet i forsalg for 30 kr. eller 50 kr. i indgangen.
Dørene åbnes:Kl. 14:00
Sted:Raschs Pakhuz

Niels Jørgen Steen’s Monday Night Quintet

Niels Jørgen Steen er intet mindre end en legende i jazzen. Han har spillet med musikere som Ben Webster, Dexter Gordon og Eddie ”Lockjaw” Davis, for at nævne nogle få, og han har turneret med Count Basies big band og spillet Count Basies plads ved klaveret.

Niels Jørgen Steen har været kapelmester for en lang række orkestre gennem tiden som ”DR big band”, ”The A-Team” og ”Sax Maniacs”, ligesom han har skrevet og arrangeret musik til film- og TV-produktioner.

Siden 1999 har Niels Jørgen Steen desuden stået i spidsen for Monday Night Big Band, som hver mandag har spillet på Paradise Jazz i København.

Monday Night Quintet er med musikere, der alle spiller eller har spillet med big bandet om mandagen, og som nu mødes under Niels Jørgen Steens kyndige ledelse for at spille nogle af numrene fra big bandet i dette mere åbne kvintet-format, hvor alt kan ske.

Velkommen til en herlig eftermiddag med noget af det bedste og uforfalskede JAZZ!


Niels Jørgen Steen: Piano
Vincent Nilsson: Basun
Jan Harbeck: Tenorsax
Ole Skipper Moesgaard: Bas
Niclas Bardeleben: Trommer

PROGRAM