Jacob Fischer Trio feat. Francesco Calí

Søndag 23. oktober 2022, kl. 15:00

Jacob Fischer Trio feat. Francesco Calí

Køb billetten her
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Jazz
Bemærk: Unummererede siddepladser. Medlemmer af Jazzklub Bornholm kan købe forsalgsbillet for kr. 100 eller kr. 125 i indgangen. Unge u. 26 år kan købe billet i forsalg for 30 kr. eller 50 kr. i indgangen.
Dørene åbnes:Kl. 14:00
Sted:Raschs Pakhuz

Jazz med "Middelhavsstemning"

Akkordion og akustisk guitar er en usædvanlig velklingende og indsmigrende kombination som lader til at ramme publikum lige i hjertet.

Jacob Fischer som mange sikkert kender fra alle årene med Svend Asmussen, Finn Ziegler og Hugo Rasmussen, har komponeret en stribe numre til gruppen inspireret af både Fransk sigøjner jazz og af Brasiliansk choro. Der er også afstikkere til Italiensk filmmusik og et par overraskende danske standards som "Huset på Christianshavn".

Akkordeon virtuosen Francesco Calí fra Catania på Sicilien har haft et symbiotisk samarbejde med Jacob Fischer gennem mange år og har tilføjet et charmerende sydlandsk touch til musikken - "Jazz med middelhavs stemning" , som det kan høres på deres anmelderroste CD "Django" fra 2011.

Kontrabassisten Andreas Møllerhøj binder det hele sammen med sit melodiske, humørfyldte og bundmusikalske spil.

Der er desværre afbud fra trommeslager Andreas Svendsen, som tidligere blev annonceret som en del af en kvartet, der hermed er blevet en trio.

Line up:
Francesco Calì : Akkordion
Jacob Fischer : Guitar
Andreas Møllerhøj : Kontrabas


PROGRAM