Prisma

Lørdag 28. maj 2022, kl. 21:00

Prisma

Køb billetten her
Entre forsalg:50,00
Entre dørsalg:80,00
Genre:Poprock
Bemærk:Stående koncert. Medlemmer af Club Rising kan købe billet i forsalg for 30 kr.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Raschs Pakhuz
Arrangør:Arrangeret i samarbejde med Club Rising.

Den danske søskendeduo PRISMA har siden deres udgivelse af singlen “I Never Wanted To Meet You” i marts 2021, spredt ringe i vandet hos lytterne og har markeret sig som et nyt og lovende musikalsk projekt.

Frida og Sirid Møl Kristensen begyndte i 2014 at lave musik sammen på barndomsværelset, og inspireret af artister som Agnes Obel og og The
Raveonettes, har søstrene ramt en nordisk nerve, der inviterer lytteren ind i et filmisk og drømmende univers.

Deres numre er især kendetegnede af deres sfæriske og velklingende flerstemmige vokaler, der svæver på en minimalistisk og tung produktion af støjende guitarer og elektroniske soundscapes.

Lyrikken tager udgangspunkt i det nære, og rummer stærke følelser og personlige historier; både om livets store spørgsmål, og om Frida og Sirids søsterforhold, og spænder over et bredt følelsesmæssigt spektrum.

I november 2020 udgav duoen deres debut EP “Her”, som med sine seks sange udgjorde en fortælling om livets cyklus; fødsel, barndom, ungdom, voksenliv, død og genfødsel.

I maj 2021 udgav de deres anden EP “Inside Out”, som er en coming-of-age-fortælling, hvor de med musikken afsøger deres udvikling som individer.

Musikken har et in-your-face-output med en upoleret kant, masser af nerve, som er et oprør med samfundets båse.

EP’en modtog 6 stjerner af GAFFA med ordene:
“Det er i virkeligheden svært at få armene ned, når det går op for en, at vi har at gøre med noget så sjældent som et stykke originalt, medrivende alt-pop, med punkede tendenser. Fra Danmark!”, lyder det fra magasinets anmelder, som her beskriver åbningsnummeret “Seven Greedy Girls”.

I anledningen af udgivelsen spillede PRISMA to udsolgte koncerter i København, som ligeledes af GAFFA fik 5 stjerner.


KONCERTEN ER ARRANGERET I SAMARBEJDE MED CLUB RISING HVOR DU SOM MEDLEM KAN KOMME TIL KONCERTER MED UPCOMING MUSIK FOR KUN 30 KR.

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM