Takykardia

Lørdag 12. marts 2022, kl. 20:00

Takykardia

Køb billetten her
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Pop
Bemærk:Stående koncert. Medlemmer af Club Rising kan købe billet i forsalg for 30 kr.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz
Arrangør:Arrangeret i samarbejde med Club Rising.

Takykadia har de sidste år markeret sig stærkt på den danske musikscene.

Både den selvbetitlede debut-EP fra 2018, samt singlerne 'Immortalized' og 'Ritula' har spidset publikum og branchens ører ind på det sfærisk forførende univers, som sangerinde Luna Matz, keyboardspiller David Nedergaard og trommeslager Troels Dankert kreerer sammen.

Takykardia kombinerer elementer af triphop, alternativ r'n'b, jazz og dreampop.

Hele tiden med et twist - så nysgerrigheden konstant pirres og man kan fordybe sig fuldkomment i musikkens teksturer – det være sig den innovativt rytmiske fremdrift, melodiernes umiddelbare og komplekse akkorder, samt de åbenhjertige tekster, som leveres med dyb indlevelse af Luna Matz.

Hendes rigt facetterede fraseringer bevæger sig ubesværet over Takykardias stilsikre bevægelse mellem pop og kunst.

Disse fascinerende lag folder sig i den grad også ud, når gruppen optræder.

Takykardia er nemlig lidt af et særsyn på den danske livescene.

Med udgangspunkt i Luna Matz' baggrund som performancekunstner skabes et dragende univers, hvor kostumer og stage props naturligt smelter sammen med den episke popmusik - i takt med at afstanden til publikum gradvist nedbrydes gennem det æstetisk formfuldendte show, som en Takykardia-koncert også er.

Om live-aspektet udtaler Luna Matz:
»Jeg er meget bevidst om, hvad jeg gerne vil formidle. Jeg synger enormt sårbare og personlige ting på en ret direkte måde og vil gerne være in-your-face og kraftfuld i denne formidling. Som en tornado, en dæmon, en popstjerne, en diva, en kamæleon. Jeg elsker at lege med afstanden til publikum, både fysisk og psykisk. Jeg bygger showet op således, at det starter med, at jeg er hævet over publikum siddende i en trone på et podie. Gradvist gennem koncerten nedbrydes den afstand i takt med, at jeg nærmer mig publikum, som jeg til sidst danser ude iblandt og SAMMEN MED og ikke FOR. Mit håb er, at publikum går fra en Takykardia-koncert med en oplevelse af nærvær, intensitet og en følelse af at have været sammen om noget.«

Takykardias optrædener på SPOT Festival 2019 gik skam heller ikke ubemærket hen. Både Soundvenue (”der var ingen slinger i valsen at spore hos bandet, der effektivt forenede atmosfærisk triphop og popmaksimalisme”), Bands of Tomorrow (”uden sammenligning et af de mest interessante og innovative navne på den danske musikscene lige nu ”) og Undertoner (”Takykardia leverede den glædelige overraskelse og Matz evnede at annullere afstanden mellem scene og publikum i en stærk fremføring.”) strøede stjernedrys over orkestret.

I 2020 udgiver Takykardia deres stærkt imødesete debutalbum produceret af Anders Boll (Lowly, Ganger, Efterklang m.fl.), ligesom dette fortryllende og enigmatiske popensemble atter vil imponere på koncertfronten med et show af en kaliber, som sætter en ny standard for dansk livemusik.

Efter koncerten kan du danse videre til DJ Michael Juhlin, der vil diske op med svedig disko og lækker soul for dig.

HAPPY HOUR i baren kl. 19-20:
10 shots 100 kr. (normalpris 20 kr. pr. shot)
4 fadøl 100 kr. (normalpris 40 kr. pr. fadøl)
3 vodka/Redbull 100 kr. (normalpris 50 kr. pr. stk.)


KONCERTEN ER ARRANGERET I SAMARBEJDE MED CLUB RISING HVOR DU SOM MEDLEM KAN KOMME TIL KONCERTER MED UPCOMING MUSIK FOR KUN 30 KR.

Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM