Taboo

Fredag 26. august 2022, kl. 21:00

Taboo

Køb billetten her
Entre forsalg:195,00
Entre dørsalg:230,00
Genre:Rock
Bemærk:Stående koncert.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

Vi har sat 100 Early Bird billetter til salg for 150 kr. - først til mølle!

--

Sony Music Japan og Frontiers Music Srl er stolte af at kunne annoncere signing af det nye danske Hard Rock band TABOO, som i år udgiver deres debutalbum. TABOO byder på vokalist Christoffer Stjerne, der også fronter bandet H.E.R.O., og guitarist Ken Hammer, som rockfans verden over vil genkende som stiftende medlem af den elskede Hard Rock-institution Pretty Maids. Med base i København, Danmark, er TABOOs sange proppet med klassiske tunge riffs og super melodiske hooks med en portion modernitet.

Guitaristen Ken Hammer har skabt sig et navn i løbet af sin livslange karriere med Pretty Maids, ikke kun som stiftende medlem, men også som en hjørnesten i sangskrivningen. Pretty Maids er et band, der har været kendt af Hard Rock-fans over hele verden i over fire årtier, men Ken er klar til at forgrene sig og prøve en ny musikalsk vej med TABOO.

Christoffer Stjerne ser måske ud til at være en relativ nykommer til Hard Rock-fans uden for Danmark, men han har gjort sig et stort navn med sit band H.E.R.O. Bandet har udgivet tre albums, toppet radio- og salgshitlisterne i Japan og spillet adskillige shows rundt om i verden. Han er også fuldtidsproducer, sangskriver og arbejder med rock- og popartister fra hele verden.

Med deres forening blev TABOO den musikalske legeplads for to af Danmarks mest erfarne og magtfulde musikere. Powerhouse-duoen Christoffer og Ken svigter ikke rockfans, når de udgiver deres selvbetitlede debutalbum senere i år.

TABOOs album er produceret og indspillet af Christoffer og Ken, men mixet og masteret af den danske metallegende Jacob Hansen (Pretty Maids, Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy, Amaranthe, etc.).

TABOO:
Christoffer Stjerne - Vocals, Various Instrumentation
Ken Hammer - Guitars, Various Instrumentation


Taboo koncert med Restaurant Texas

Har I misset sommerfesten eller trænger I blot til en god omgang vaskeægte rock - så kom til Taboo koncert fredag d 26/8-22 kl 18.00

Vi serverer lækker 2 retters menu inden koncerten. Vi starter mellem kl. 17.00 og 18.00 på Texas og går i Musikhuzet kl 20.00, og koncerten starter kl. 21.00. Pris kr. 395,- og kan kun købes ved personlig henvendelse på Restaurant Texas - stærkt begrænset antal billetter.

Arrangementet afvikles i samarbejde mellem Musikhuzet og Restaurant Texas.

Åbn video på youtube

Links:
taboo.band...

PROGRAM