ME AND MARIA

Søndag 10. oktober 2021, kl. 15:00

ME AND MARIA

Køb billetten her
Entre forsalg:80,00
Entre dørsalg:100,00
Genre:Singer/songwriter
Sted:Musikhuzet
Arrangør:SIND

Smuk koncert på Sindets Dag med danske ME AND MARIA

Glæd dig til en nærværende oplevelse, når den pladeaktuelle danske duo ME AND MARIA spiller deres smukke blide sange og fortæller om deres oplevelser som musikere og pårørende i psykiatrien.

Det er to engagerede musikere, der lægger vejen forbi Musikhuzet d. 10.10. Nogle kender måske allerede duoen fra “Go’Morgen Danmark” eller fra “Lys på den lukkede” på DR1, eller senest på CPH:DOX, hvor de har fortalt om deres succes med at spille koncerter i psykiatrien, og deres brændende ønske om mere skønhed og kreativitet for indlagte.
De glæder sig begge til igen at gæste Bornholm, hvor de sidste sommer spillede i både Nyker kirke, Nexø kirke og på Christiansø.

Denne gang er det Landsforeningen SIND, der har arrangeret, at musikerne kommer forbi og den lokale afdeling ser frem til at fejre Sindets Dag med musik og fortællinger.

Johannes Pehrson og Maria Anna Rosenberg har siden 2016 spillet deres smukke, melankolske danske sange over hele landet og udgivet tre albums. I 2018 besluttede de at udvide med koncerter i psykiatrien for indlagte. Det skete, fordi sangerinde Maria selv har været pårørende og mistede sin mor til selvmord i 2011: “Selv da min mor blev meget syg, var der altid sprækker ind til den, hun egentlig var. Sprækker ind til alt det lyse, stærke og smukke, hun gemte på. Når jeg så de sprækker, greb jeg dem til at fortælle hende, hvor fantastisk hun var og forsøgte at udvide dem. Jeg så dem tit, når vi hørte musik eller var kreative sammen. Jeg ville ønske, der havde været flere muligheder for at opleve de sprækker, da min mor var syg.“

“Vi er så glade for, hvor megen opmærksomhed, der er begyndt at være på musik og kreativitet i psykiatrien. Vi har haft nogle fantastiske oplevelser, når vi har spillet koncerter for både indlagte og pårørende, og vi glæder os meget til at skulle spille i Rønne,” smiler sanger og bassist Johannes.

ME AND MARIAs musik kan høres på Spotify, YouTube etc.

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM