Saarbar & Helena Sams + Ukendte Skyer

Lørdag 23. oktober 2021, kl. 20:00

Saarbar & Helena Sams + Ukendte Skyer

Køb billetten her
Support:Ukendte Skyer
Entre forsalg:80,00
Entre dørsalg:100,00
Genre:Upcoming
Bemærk:Siddende koncert - unummerede siddepladser. Unge under 25 år kan købe billet i forsalg til 40 kr.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz

Dobbeltkoncert.

SAARBAR laver ørehængende pop-melodier, kreative produktioner og nærværende, danske tekster. Musikken bærer præg af skiftende taktarter, vise-lignende fornemmelser og electronica. Med organiske lyde og bløde korstemmer skaber hun et nytænkende univers af følelser, som alle kan sætte sig ind i. Tanker om løsrivelse, forvirring, forelskelse og menneskers forskellighed bliver præsenteret i SAARBARs musik.

Helena Sams er en ny musiker, der skriver sange med inspiration fra verden omkring sig. Med eftertænksom lyrik bliver der gjort overvejelser om samfundet og hendes relationer til andre. Når hun optræder, lukker hun publikum ind med behageligt guitarspil og klarhed i stemmen, så de sammen falder ind i den musikalske verden. Hendes sange kredser sig om Singer / Songwriter genren, og de læner sig til tider op ad rock og folk. Hun har et ønske om at man sidder tilbage og har noget at tænke over, efter man har hørt hendes sange. Hun glæder sig altid til at lukke folk ind i hendes musikalske univers og tankestrøm.

PS:
Ukendte Skyer


Ukendte Skyer består af Lucca, Johanne og Rose - tre piger fra 2.Gs spæde musikklasse. For dem er musikken ikke kun et fag, men også en glæde som tages med udenfor skolen. Alle i konstellationen synger med klaver og guitar som støtte til smukke og klare harmonier. Pigerne har ingen fast genre, men eksperimenterer, så de kan finde frem til deres eget vibe - og personlige udstråling.

PROGRAM