Uden For Sæsonen - Gallakoncert i Musikhuzet

Lørdag 22. september 2007, kl. 20:00

Uden For Sæsonen - Gallakoncert i Musikhuzet

Entre forsalg:195,00
Entre dørsalg:220,00
Genre:
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet
Arrangør:Musikhuzet

Fra den 20.-22. september 2007 afvikles ”Udenfor Sæsonen” for sjette gang under Bornholms Kulturuge. Steffen Brandt har, som koncertrækkens musikalske ankermand, igen samlet en række danske kunstnere til et musikalsk eksperiment, der bringer kunstnerne ud af deres vanlige cirkler og ind i nye originale samarbejder, hvor erfaring og ungdom, rutine og talent mødes.

Siden begyndelsen i 2002 har en perlerække af landets fremmeste sangere og sangskrivere med TV-2-frontmanden, Steffen Brandt, som gennemgående figur, optrådt på små scener rundt omkring på Bornholm, hvor solisterne har eksperimenteret parvis med både hinandens og egne sange – de seneste år tilmed i genrebrydende samarbejder med både jazz- og klassiske musikere.

I 2007 går Steffen Brandt et skridt videre i sit eksperiment, idet sangskrivningen og musikken krydses med den litterære genre. Publikum kan se frem til en oplevelse udover det sædvanlige, når
Steffen Brandt præsenterer digteren, journalisten og filmskaberen Jørgen Leth, makkerparret Lone Hørslev (digter) og Mads Mouritz (musiker), den unge sangerinde Ane Trolle og den højtestimerede trompetist og komponist Palle Mikkelborg.

Kunstnerne bliver for tredje år i træk bakket op af den svenske multiinstrumentalist Gustaf Ljunggren og en jazztrio med pianisten Christoffer Møller i spidsen som har Jeppe Skovbakke (bas) og Jeppe Gram (trommer) med sig.

Kunstnerne kan opleves ved tre koncerter, hvor de optræder sammen, men med varierende repertoire.

Foto: Svend Withfeldt, Kim Wendt Marianne Grøndahl, Robin Skjoldborg

PROGRAM