URO

Fredag 28. oktober 2022, kl. 20:00

URO

Køb billetten her
Entre forsalg:160,00
Entre dørsalg:180,00
Genre:Pop
Bemærk:Stående koncert. Unge under 26 år kan købe billet for 90 kr. i forsalg.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Vi har sat en begrænset pulje Early Bird billetter til salg for 80 kr. - HALV PRIS - først til mølle!

DEN INDERLIGE OG SPIRENDE ARTIST URO ER KLAR MED SIN FØRSTE TURNÉ NOGENSINDE I EFTERÅRET 2022

De seneste par år har URO formået at bryde igennem med sin ærlige og sjælfulde popmusik, der fortæller hjerteskærende historier fra hans fortid, men som også kigger ud mod den lyse fremtid. Med en række udsolgte koncerter og stærke radiosingler i bagagen er URO klar til et endnu vildere 2022, hvor han både udgiver ny musik og tager på sin første turné rundt i Danmark.

‘De seneste par år har været fuldstændige overvældende. At opleve mennesker synge højt med på min sange, når vi spiller live, er den vildeste oplevelse.’ De sidste par år har været vilde for URO. I 2020 kickstartede sanger, sangskriver og producer URO karrieren med singlerne ’Slåbrok’ og ’Mand

På En Nat’, der gjorde det klart, hvor dygtig en historefortæller han er. Efterfølgende udkom EP’en ’I storslået kinddans, med livet som indsats’, hvor P3’s Uundgåelige singlen ’Når Jeg Blir Til Jord’ var at finde på.

Derudover har han været Voice Choice på The Voice med singlen ’Værd At Vente På’. På livefronten har URO allerede haft stor succes med at udsælge koncerter i København, hvor publikum har været blæst bagover af hans fantastiske kunnen som sanger. Nu er URO, der går under det borgerlige navn Jeppe Kronback, klar med sin første turné nogensinde i efteråret 2022.

URO har arbejdet på ny musik det seneste år, som munder ud i en række singler i løbet af 2022. Senest singlen ’Skyggen Af Solen’, som er den første af mange nye sange. Det betyder også at URO er klar til at komme rundt i landet – sammen med sit velspillende band – hvor de besøger Rønne, Sønderborg, Vejle, Kolding, Skanderborg, Gladsaxe, Esbjerg, København og Aarhus i november og december 2022. URO har aldrig været mere klar og udtaler:

’Jeg glæder mig til at præsentere alt den nye musik jeg har arbejdet på – og jeg glæder mig til at komme rundt i landet og spille det for jer. Vi skal græde, grine, danse og tænke sammen. Det bliver så stort!’

URO er, med sine reflekterede og raffinerede tekster, klar til at invitere publikum, landet rundt, med på sin rejse, hvor der opsøges både vejen og vildvejen i storbyen. Han er en historefortæller, der har fundet sit udtryk i mødet mellem pop, r&b og hiphop. Gennem anekdoter, uvante vendinger og skæve beskrivelser skaber URO musik, der sætter ordlege, ørehængende melodier og flow i højsædet.

Koncerter
Fr. 28. oktober – Rønne, Musikhuzet Bornholm
Lø. 5. november – Sønderborg, Mejeriet
To. 10. november – Vejle, Værket
Fr. 11. november – Kolding, Godset
Lø. 12. november – Skanderborg, Walthers
Fr. 18. november – Gladsaxe, Richter
Lø. 19. november – Esbjerg, Konfus
Fr. 25. november – København, Hotel Cecil
To. 1. december – Aarhus, VoxHall


--

Koncerten med URO fredag 11. marts 2022 kl. 20:00 flyttes til fredag 28. oktober 2022 kl. 20:00, da bandet ikke har nået at gøre deres debutalbum færdigt og derfor har valgt at skyde deres tour til efteråret.

Allerede købte billetter kan uden ombytning benyttes til koncerten på den ny dato, eller man har mulighed for at få refunderet billetten.

En eventuel refundering af billetten skal ske senest mandag 14. marts 2022.

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM