Mathilde Falch med band

Lørdag 20. november 2021, kl. 20:00

Mathilde Falch med band

Køb billetten her
Support:Una Skott
Entre forsalg:195,00
Entre dørsalg:230,00
Genre:Poprock
Bemærk:Kombineret stå og siddekoncert uden mulighed for at bestille siddeplads - kom tidligt, hvis du ønsker siddeplads.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet
Arrangør:Musikhuzet

Mathilde Falch er ikke bange for at tage chancer, udfordre og eksperimentere med sin musik og lyrik.

Sammen med hendes band, eksperimenterer hun med det ukonventionelle i både lyd og produktion. Den røde tråd findes i hendes lyrik og karakteristiske stemme. Også på sit 5. album der kommer til maj, bevarer Mathilde Falch intimiteten fra songwriter genren, men udfordrer den ved at arbejde på tværs af genre, med mere moderne, vilde, alternative og skæve produktioner.

Mathilde Falch er kendt for sin kompromisløse, vilde og alligevel sårbare, psykologiske sangskrivning, og også på sit kommende album tager hun bladet fra munden. Hun finder nye udgangspunkter i en mere moden livssituation som mor og ægtefælle (på 10. år).

Gennem en årrække har Mathilde Falch været en af landets mest intenst turnerende navne, både med sit rockband og som soloartist. På helt old school manér har hun via scenerne opbygget er trofast publikum, med udsolgte huse mange steder til følge.

Mathilde Falch er ambassadør for Landsforeningen SIND, RED BARNET, PROJEKT HJEMLØS. Mathilde sidder ligeledes i bestyrelsen i De Vildeste Fugle-Initiativet. Mathilde er selv åben omkring sin egen historie med psykisk sygdom og misbrug, hvor sangskrivningen og musikken i høj grad blev vendepunktet.

PS:
Una Skott


Med rødder i den franske indiepop-scene synger guitaristen Una Skott på fransk, akkompagneret af sine egne håndspillede synths, loops og ekvilibristisk elguitarspil.

Guitarist og sanger Una Skott, som er født og opvokset på Bornholm, springer ud som solist i anledning af hendes første udgivelse i eget navn, med sangen ”La Plage”.

Una Skott er i Danmark mest kendt som live-guitarist for navne som Nana Jacobi, Tomas Høffding og Fallulah, men har i flere år udgivet musik og spillet koncerter med sin franske poptrio Télé Rouge, hvis seneste udgivelse, ep’en ”38 ° C” blev varmt anmeldt med fem stjerner i GAFFA.

Una Skott's store hjerte for det franske sprog og den franske poesi har hun haft med sig fra barnsben, hvilket har resulteret i en udlængsel og nysgerrighed, der senere har skabt grobund for hendes franske karriere.

I hendes solooptræden spiller og synger hun egne nye sange samt Télé Rouge’s sange midt i et instrumentalt set-up af synths, guitarer og loop-pedaler.

PROGRAM