Peter Marott møder den faste trio - Svaneke

Søndag 16. maj 2021, kl. 15:30

Peter Marott møder den faste trio - Svaneke

Køb billetten her
Entre forsalg:120,00
Entre dørsalg:140,00
Genre:Jazz
Bemærk:Medlemmer af Jazzklub Bornholm kan købe billetter i forsalg til kr. 90,00, eller i døren til kr. 110,00. Koncerten er en siddekoncert, med begrænset antal pladser
Dørene åbnes:Kl. 14:45
Sted:Svanekegården Skippergade 6, 3740 Svaneke
Arrangør:Musikhuzet

Jazz i Svaneke med Den Faste Trio, Thor Backhausen, Lars Juul og Michael Friis, og dagens gæst: Peter Marott. Peter Marott er Trompetist, Vokalist, Komponist, Bandleader, uddannet på Det Rytmiske Musikonservatorium i København.

Som 19-årig begyndte han som det yngste medlem nogensinde, i den legendariske pianist og arrangør Niels Jørgen Steen’s bigband, hvilket førte til utallige samarbejder med nogle af de bedste bigbands i Danmark, deriblandt Tivoli Bigband og DR Bigband.

Han bevæger sig frit i genrer som f.eks hiphop, tango, electronica, brazil og pop, og har bla. arbejdet med den danske hiphop-pioner MC Einar, elektronika-kunstneren Mike Sheridan, Lars HUG samt den Los Angeles-baserede sanger og producer Georgia Muldrow.

Han har også medvirket i en lang række teaterforestillinger, bla. i Tivoli (Dirch 2016/ Spamalot 2017) samt på det Kongelige teater (Cabaret 2015 / Come Fly away 2020). Som kapelmester har han stået i spidsen for utallige grupper, deriblandt det tidligere husorkester på Copenhagen Jazzhouse SWINGHOUSE ORCHESTRA

PROGRAM