Kansas City Stompers m. Jesper Thilo

Søndag 24. oktober 2021, kl. 15:00

Kansas City Stompers m. Jesper Thilo

Køb billetten her
Entre forsalg:150,00
Entre dørsalg:175,00
Genre:Jazz
Bemærk:Medlemmer af Jazzklub Bornholm kan købe forsalgsbillet for kr. 100,- eller billet for kr. 125,- i døren. Ung under 26 år forsalg 30 kr.
Dørene åbnes:Kl. 14:00
Sted:Raschs Pakhuz
Arrangør:Jazzklub Bornholm

Danmarks ældste jazzorkester, Kansas City Stompers, kan i år fejre deres 70 års jubilæum og jazzmusikeren Jesper Thilo fylder 80 år.

Kansas City Stompers har i flere årtier været sammensat af en række af landets bedste og flittigst benyttede musikere, og 2021 er ingen undtagelse. De regnes for det ældste professionelle jazzorkestre i Europa startet i 1951 og med 45 lp/cd-udgivelser. De kan bevæge sig hele vejen fra dixieland til funk og popmusik, og derfor er det også Kansas-folk der har været flittigst benyttet i div. musikalske sammenhænge. Kansas City Stompers er det rette orkester til at bakke Jesper Thilo op i hans udfoldelser.

Jesper Thilo, nok Danmarks mest berømte jazzmusiker, har rødderne dybt plantet i den traditionelle jazz, som han elsker at spille, foruden selvfølgelig swingmusik og andre former for jazz, og med KCS, som han til og fra har spillet med siden 1976, får den ikke for lidt med alle de velkendte trad jazz, New Orleans Jazz og Dixieland-numre, altså Jesper Thilo på en anden måde, men stadigvæk med den fabulouse teknik, som Jesper brillierer med.

Line-up:
Jesper Thilo (sax)
Niels Abild (klarinet og kapelmester)
Ole Kock Hansen (piano)
Børge Ehler (trombone)
Lasse Lundstrøm (bas)
Roger Berg (trommer)

PROGRAM