En aften med Pelle Lundberg, Jakob Svendsen, og Natasha Brock

Torsdag 3. december 2020, kl. 20:00

En aften med Pelle Lundberg,  Jakob Svendsen, og Natasha Brock

Køb billetten her
Entre forsalg:170,00
Entre dørsalg:195,00
Genre:StandUp
Bemærk:Begænset antal pladser.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Raschs Pakhuz
Arrangør:Musikhuzet

En aften med Jakob Svendsen, Natasha Brock og Pelle Lundberg.

Hver første torsdag i måneden inviterer komikeren Pelle Lundberg til standup i Raschs Pakhuz med to yderligere gæster.

Jakob Svendsen:
Jakob Svendsen er en rutineret komiker på den danske stand-up scene. I 2010 vandt han Danish Open i stand-up og fik sit tv-gennembrud, da han i 2017 var med i Zulu Comedy Fight Club på TV2 Zulu. Jakob er utrolig sjov, men går sjældent under bæltestedet. Jakov tager udgangspunkt i din, min og vores hverdag. Familie, ægteskab, arbejde, usympatiske og uheldige situationer. Kort sagt: Jakob får alle til at grine!
Han har lavet fire onemanshows bl.a. Kristen i krise (2015) og Næste(n) kærlig (2016).

Natasha Brock:
Natasha Brock har igennem de senste år, virkelig gjort sig bemærket på den danske stand-up scene med sine meget personlige anekdoter og betragtninger, om det at være kvinde. Natasha er ikke bange for at gå tæt på, som da hun i 2019 optrådte med sit onemanshow Psyclus, hvor menstruation var et gennemgående tema. Natasha er tidligere nomineret til årets Talent ved Zulu Comedy Galla, tidligere finalist i DM i stand-up og senest også deltager i Fangerne på Fortet. Natasha skal opleves!
Hver første torsdag i måneden inviterer komikeren Pelle Lundberg til standup i Raschs Pakhuz med to yderligere gæster.

Pelle Lundberg:
Pelle er trods sin tilbagelænede stil en fremadstormende komiker på den danske standup scene. Det kulminerede i 2018, da han modtog branchens anerkendelse og vandt Talentprisen ved Zulu Comedy Galla.

På en afslappet og rolig måde sætter Pelle små hverdagssituationer og trivialiteter på spidsen, når han joker om alt fra børnenavne til Hammerslag og Disneysange.

Pelles ambition er at hive flere af sine kolleger til øen og præsentere en bred skare af komikere for det bornholmske publikum hen over vinteren.

På grund af corona er der meget begrænset kapacitet, så køb forsalgsbillet i god tid forinden, hvis du vil undgå udsolgt.Åbn video på youtube
Åbn video på youtube
Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM