AFLYST: Clara

Lørdag 24. april 2021, kl. 20:00

AFLYST: Clara

Køb billetten her
Entre forsalg:220,00
Entre dørsalg:250,00
Genre:Pop
Bemærk:Siddende koncert. Unummererede siddepladser. Unge under 26 kan benytte sig af ungdomsbilletter til arrangementet.
Dørene åbnes:Kl. 19:00
Sted:Musikhuzet

Clara annoncerer tour i 2021
For Clara skulle 2020 have været spækket med festivaler fra Roskilde Festival, Northside Festival, Smukfest og Musik i Lejet … og mange flere. Men, den igangværende pandemi's begrænsninger ville det anderledes.

Millioner af streams, magasinforsider, en DMA som ’Årets nye navn’, prestigefulde sangskriver annerkendelser samt guld- og platinplader på væggene. Clara har plantet sit flag midt i dansk musik. Med hele 2 succesfulde album i bagagen, i en ung alder af kun 20 år, er hun en hvirvelvind og et frisk pust som emmer af gåpåmod og frisk energi.

I begyndelsen af 2021 samler Clara sit band og tager på en længere Danmarks-tour til april, hvor koncerterne gennemføres med de på det tidspunkt gældende restriktioner.
Clara’s fans skal derfor ikke vente meget længere og kan således se frem til, at opleve en af Danmarks største nye talenter helt tæt på i 12 byer rundt i hele landet.

PROGRAM