Hit med 80´erne

Lørdag 27. november 2021, kl. 21:00

Hit med 80´erne

Køb billetten her
Entre forsalg:230,00
Entre dørsalg:260,00
Genre:Pop
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet
Arrangør:MusikhuzetKonkurrence i Musikhuzet til lørdagens koncert med Hit med 80’erne

Find hårsprayen frem og sæt 80’er frisuren og kom i dit pæneste 80’er outfit, når der er Hit med 80’erne på lørdag.

I Musikhuzets foyer vil du og dine 80’er venner kunne blive fotograferet af en af Musikhuzets fotografer, som vil kåre den bedst 80’er stylede. Billederne lægges efterfølgende på Facebook.

Den mest autentisk 80’er påklædte vinder et gavekort til Plade-Bent på 300 kr. samt fire 80’er drinks i baren. Vinderen offentliggøres til gratis sluk-efter koncert i Musikhuzets cafe (Raschs Pakhuz). Her spiller Henriette Engelhart lækre pompøse 80’er popballader efter koncerten med Hit med 80’erne.

PS. Husk selv om rejsen tager os tilbage til de glade 80ere, passer vi stadig godt på hinanden. Så husk coronapasset for at komme til koncert i Musikhuzet.I næsten 30 år har Hit med 80'erne været Danmarks mest populære 80'er-band. Orkestret tager den danske sangskat fra det pastelfarvede årti under kærlig behandling. Forvent for eksempel Tøsedrengene, Dodo & The Dodo’s, Gnags, Rocazino, RayDeeOhh, News, TV2, Danseorkestret – fortsæt selv listen. Den er lang, for vi taler om danskrockens guldalder.

De udsolgte koncerter bliver flere og flere, som årene går. Billetterne sælges hurtigere og hurtigere. Det er som om, 80'erne og sangene fra det dramatiske årti er fuldstændig uopslidelige. Mens Danmark skrålede "Indianer", "Jeg Elsker Dig" og "Afrika", rasede Den Kolde Krig uden for døren. Frygten for atomkrig var massiv, vi blev bevidste om miljøtruslerne og den danske økonomi måtte hales i sikkerhed fra det, en politiker havde kaldt for afgrundens rand. Til sidst faldt Berlin-Muren, og hele verden blev en anden.

Men sangene. De står endnu. Numrene fra Schlüters og Elkjærs årti er mere populære end nogensinde før, her mere end 30 år efter. Måske blev de bare mejslet fast i vores allesammens erindring af de omvæltninger, årtiet bød på. Hit med 80’erne spiller alle de sange, der betød så meget for så mange. Dengang. Og stadig gør det i dag. Og sender samtidig en stor, respektfuld tak til de danske 80’er-stjerner og deres sange, som gør det hele muligt. Flere af dem har fra tid til anden været med på scenen hos Hit med 80’erne. Men orkestret kan først og fremmest selv.

Der er så mange fællessange, der skal synges -Vi ses i Musikhuzet

Hit med 80’erne er: Annette Søgaard, vokal / kor. Ole Hansen, vokal / kor / akk. guitar. Marianne Lewandowski, kor / vokal / percussion. Brian Bannerholt, guitar. Steffen Hansen, keyboards. Jakob Pagaard, bas / kor. Kurt Nielsen, trommer

Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM