Suspekt

Lørdag 6. november 2021, kl. 21:00

Suspekt

Køb billetten her
Entre forsalg:345,00
Entre dørsalg:345,00
Genre:Hiphop / Rap
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

I Musikhuzet er vi mega stolte af, og glæder os til igen, lørdag den 6. november 2021 kl. 21.00 at kunne præsentere Suspekt. På trods af, at de i 2019 kunne fejre deres 20-års jubilæum, er gruppen stadig blandt de mest populære navne på den danske hiphop scene.

For lidt mere end et år siden udgav Suspekt deres 7. album Sindssyge Ting, men gruppen kunne på grund af corona-situationen ikke komme på landevejen og give albummet den tour, det fortjener.

Emil Simonsen Suspekt // Tabu Records skriver:

For 1 år siden udgav vi vores måske bedste og mest velproducerede album til dato. Men albummet har aldrig fået det liv vi ønskede, fordi mødet med alle jer blev afbrudt, lagt i lænker og gemt langt væk.

Vi har det som løver i et bur og har absolut ikke glemt jer. Vi har lyst til at smadre alt omkring os, for igen at komme ud og mærke friheden og hinanden. Vi annoncerer derfor nu vores kommende efterårs tour 2021 og tænker at der til den tid indsamlet så mange kræfter, at vi uundgåeligt vil bryde ud i fælles knald, skål og sindssyge ting.

Vi har savnet at komme tilbage til vores beats og hvor det hele startede. Vi har længe haft et ønske om at skabe noget, der står i kontrast til de store koncerter. Lysten til at skabe et mere intimt rum mellem os og jer, kombineret med den situation vi alle står i og ingen kunne have forudset har gjort, at 2021 bliver året hvor vi skal udleve og dele den oplevelse med jer.

Helt råt og uden at være indsmurt i andet end dét, som oprindeligt var intentionen med musikken, da den blevet lavet. De tunge beats kun kombineret med os tre på scenen. Sammen med jer skal vi svøbe os i det reneste Suspekt. Sammen skal vi opleve den jomfruelige glæde ved det første møde med musikken, som da den blev skabt.

En lyst vi længe har haft, men først nu hopper vi ud i det. Det bliver Suspekt helt ind til benet. Det rene DNA på de lokale spillesteder.

OPVARMNING



THOBY er det nyeste skud på stammen af danske DJ’s og producerer.

Den unge bornholmer startede sin karriere tilbage i 2015 da han begyndte at udgive sin egen musik igennem Soundcloud. I november 2018 udgave han sit hidtil største hit ”You Are The One” som på nuværende tidspunkt er blevet streamet mere end 800.000 gange.

Efter udgivelsen skrev han kontrakt med pladeselskabet Quattro Music/Warner Music Denmark og i Januar 2019 udgav han sin første single ”Moonlight” under det nye samarbejde.

Siden da er det blevet til en håndfuld udgivelser og mere end 2.000.000 streams og spillejobs på flere af landets større klubber og festivaler.

THOBY’s spillestil kan beskrives som tung og hård som den bornholmske klippeø han kommer fra og når han stiller sig bag pulten, så er det en aften som du sent vil glemme.



Mali
Safet Tutnjevic aka. Mali er fra den tidligere gruppe DSE/MIB (Mr. Stoner) hvor den anden fra gruppen hed “Edo In the ghetto”.

Mali har lavet musik siden 2017, men har lige haft en pause med det i 2 år, & derfor ikke udgivet noget på det seneste. Men nu er Mali vendt stærkt tilbage og klar på at vise folket, hvad han har at byde på, og de nye sange, som ikke er blevet hørt før.



Åbn video på youtube

Links:

PROGRAM