HUGORM

Lørdag 18. september 2021, kl. 21:00

HUGORM

Køb billetten her
Entre forsalg:270,00
Entre dørsalg:295,00
Genre:Rock
Bemærk:Siddende koncert - unummererede siddepladser.
Dørene åbnes:Kl. 20:00
Sted:Musikhuzet

Besked fra Hugorm:

Da der ikke er noget, der tyder på en foreløbig lempelse af COVID-19 restriktionerne har vi, i samråd med spillestederne, valgt at flytte vores kommende forårs-tour til nye datoer i efteråret 2021.

Købte billetter gælder til de nye datoer. Vi glæder os til at danse og hoppe med jer i efteråret. /// HUGORM


Koncerten med Hugorm i Musikhuzet den 17. april 2021, flyttes til den 18. sep. 2021. Indehavere af allerede købte billetter modtager mail fra Ticketmaster vedr. flytning og evt. refundering. Musikhuzet opfordrer alle til at beholde allerede købte billetter. Det hjælper både spillested og kunstnere.

I 2020 har HUGORM fået deres gennembrud og formået, at starte en livekarriere med alle odds imod sig. Hugorm bryder med formatet, og er dét band der kommer langt ud over scenekanten.

Trioen leverer sikre og bomstærke præstationer med en højenergisk og udadreagerende Simon Kvamm i front, og sammen med sine to musikalske legekammerater Árni Bergmann Jóhannsson og Morten Gorm har de en fantastisk dynamik når sangene fra debutalbummet "KOM VI FLYGTER” udføres live. Og de er først lige begyndt!

"Vi har haft en drøm om at udfordre den traditionelle koncert-ramme og iscenesætte en musikalsk fortælling om et menneske der kæmper mod sig selv. Så det har været en kæmpe forløsning for os at mærke, hvordan vores drøm har foldet sig ud og er blevet forstået af publikum på de 23 shows vi har spillet på KOM VI FLYGTER TOUR 2020. Hvordan verden vender og hvad man må på spillesteder i 2021, ved vi ikke. Men vi ved at vi er klar på det hele og at vi kommer til at lægge publikum ned, lige meget om de så står eller sidder."

PROGRAM